Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Właśnie, robię teraz swoje, ale wieczorkiem znajdę może jakiś film, którego nie widziałam z tego zestawienia w linku. To serio jest męczące jak sie prawie każdy horror widziałoA teraz jest nowy w kinie twórców Sierocińca - POLECAM Sierociniec
Ten nowy to Anioł Śmierci
Ach no tak, już jest wieczorek
kalair pisze:Sierociniec jest bardzo dobry.
kalair pisze:Sierociniec jest bardzo dobry.
klaudiafj pisze:Ja lubię też horrory o domach takich w starym klimacie np. "Inni"Albo "Szepty" Polecam! A teraz przez przypadek znalazłam "Szepty w mroku" nie widziany raczej
To już mam film na wieczór też o opuszczonym sierocińcu. Hmm aż dziwne, że tego nie widziałam
agusialublin pisze:Ja też lubię horrory tylko że jak taki obejrzę to później strasznie sie boję![]()
a Egzorcyzmy Emili Rose widziałaś ?
bardzo przeżyłam ten film, bardzo
sistersy25 pisze:agusialublin pisze:Ja też lubię horrory tylko że jak taki obejrzę to później strasznie sie boję![]()
Agusiu ja w szkole na religii oglądałamgorsze są prawdziwe nagrania z egzorcyzmów Emili... przy puszczanie na youtube zgasł mi światła i filmik się zacial.
takiego krzyku w życiu nie narobiłam
klaudiafj pisze:Tak, były świetne! I dla mnie wyczerpały temat. Każdy potem film to już mnie nudził odnośnie egzorcyzmówJa się już nie boje, bo moje granice są mocno przesunięte strachu
Oglądam kilka horrorów w tygodniu, jestem jak uzależniona i potrzebuję coraz to mocniejszych bodźców. Ale film, który oglądałam z kołdrą przy twarzy ostatnio to BABADOOK! Polecam, jest wyśmienity
Lubię horrory produkcji innych krajów, bo zawsze to coś świeżego i mało widzianego
Apropo IDA ma oskaraNosz normalnie nie wierzę ;p
sistersy25 pisze:agusialublin pisze:Ja też lubię horrory tylko że jak taki obejrzę to później strasznie sie boję![]()
Agusiu ja w szkole na religii oglądałamgorsze są prawdziwe nagrania z egzorcyzmów Emili... przy puszczanie na youtube zgasł mi światła i filmik się zacial.
agusialublin pisze:sistersy25 pisze:agusialublin pisze:Ja też lubię horrory tylko że jak taki obejrzę to później strasznie sie boję![]()
chyba z 10 lat temu ten film oglądałam, z bratem.
Mieliśmy jeden pokój, oglądaliśmy w nocy. A później do rana balismy się zasnąć.
Oryginału nie oglądałam bo za bardzo sie bałam, nie na moje nerwy
Jak pracowałam w wypożyczalni filmów to sporo się horrorów naoglądałam, a później było zawsze tak samo, spanie przy zaswieconej lampce, stawanie włosów dęba na najlżejszy powiew powietrza, bałam się po nocy chodzić, strasznie mi psychikę szarpały![]()
a ja jeszcze taki bojuch z wielką wyobraźnią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, puszatek i 15 gości