aannee99 pisze:Takidealne
![]()
Jedno opakowanie płytek jeździ już 1,5 roku w bagażniku auta
może samochód potrzebuje obciążenia
Moderator: Estraven
aannee99 pisze:Takidealne
![]()
Jedno opakowanie płytek jeździ już 1,5 roku w bagażniku auta

aannee99 pisze:Nie..po prostu M. nie chciało się wnosić na 3 piętro ostatniego kartonika,no więc tak sobie tam leżą

mir.ka pisze:aannee99 pisze:Nie..po prostu M. nie chciało się wnosić na 3 piętro ostatniego kartonika,no więc tak sobie tam leżą
a sprawdza czy są całe? bo może się okazać, że juz nie ma co wnosić

W końcu zrezygnował na dziś i jutro jedzie po kolejne narzędzie i będzie ciął dalej

\klaudiafj pisze:Mireczko, zgodnie z Twoją radą postanowiłam nie narzekać na małża tylko go wspierać w bojach o przyklejenie tych opasek dookoła drzwi. Jedna jest od dwóch dni. Teraz miał górną kleić - dalej twierdzi, że drzwi krzywe, framuga krzywa, ściana krzywa ( a to on z teściem robili drzwi i ścianę) i opaski krzywo przycięte w markecie. W końcu postanowił przyciąć sam i wiesz jaki rezultat? Że nie wiem czy nam tej opaski starczy jak będzie tak ciąłW końcu zrezygnował na dziś i jutro jedzie po kolejne narzędzie i będzie ciął dalej
A jeszcze została ostatnia długa
![]()
Miraclle pisze:Cześć Mireczko![]()
![]()
![]()
Rozchmurzyło nam się niebo, a z rana było tak burasowo![]()
Piękny kot egipski, cudo

isabell36 pisze:hej Mireczko, ale masz śliczny obrazek - ścianke już chyba kiedyś podziwiałam

Myszolandia pisze:śliczny ten obrazeczek i piekna ta ściana Mireczki
Miruś,musisz całą ścianę objąć i sfocić![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Hana, Meteorolog1 i 30 gości