Wczoraj obejrzałam Big Love. Nie do końca mi się podobał, ale nie żałuję, że go zobaczyłam

Nie przepadam za aktorem który gra główną rolę, ale za to dziewczyna była genialna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Wczoraj było piękneNapisałam na naszej stronie o Bytomiu w komentarzu do zdjęcia, że Mars goni Wenus, bo są dwie kreseczki, a jeden koleś napisał - jak dwie kreseczki to ciąża
klaudiafj pisze:Hej Dziewczynki![]()
Obudzili mnie sąsiedzi brrr a byłam na wakacjach w Afryce i zostały mi jeszcze 2 dniO wakacjach mogę tylko marzyć, bo zostawienie kotów pod opieką mamy budzi we mnie paranoidalny lęk
Że np mama otworzy okno i koty wylecą z 9 piętra (to najbardziej) albo że nam coś się stanie po drodze i co będzie z koteczkami...
Sypiam z Marysią, uwielbiam z nią spać, no uwielbiam po prostu kocham toJak z córką, rano otwieram oczy a obok moja córeczka paczy
Wyszłam z łóżka, a Marysia jeszcze śpi
Ale fajnie było w tej Afryce
Sihaja pisze:Klaudia, nie do końca mi się podobał, bo nie do końca mi się podoba dzisiejsza rzeczywistość i świat, w którym żyjemy.
Tzn ja ułożyłam sobie swój świat, w którym mogę żyć i wolę nie zapuszczać się w świat innych ludzi, którzy mają totalnie inne rozumienie rzeczywistości niż ja. Obejrzałam np Salę Samobójców - też straszno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości