Skarpeciarz i Tosia - Przeprowadzka (new teeth-new life)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 19, 2015 20:53 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

Discordia pisze:Mi Ezio ostatnio usiluje wsadzic leb w trakcie jak siedze na tronie. Krotka ze mnie osoba, wiec siedzeniem nie zajmuje calej powierzchni deski, Ezio usiluje mi zajrzec od strony plecow. :roll:

Przypomniałaś mi, że któreś (chyba właśnie Ogryzek) też tak próbowało zajrzeć... Na szczęście tylko raz albo dwa.... Dziwne to jest. :?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw lut 19, 2015 21:22 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

Alyaa pisze:
Discordia pisze:Mi Ezio ostatnio usiluje wsadzic leb w trakcie jak siedze na tronie. Krotka ze mnie osoba, wiec siedzeniem nie zajmuje calej powierzchni deski, Ezio usiluje mi zajrzec od strony plecow. :roll:

Przypomniałaś mi, że któreś (chyba właśnie Ogryzek) też tak próbowało zajrzeć... Na szczęście tylko raz albo dwa.... Dziwne to jest. :?

Taaa, a potem, jak już wstanę, ale jeszcze nie zdążę zamknąć klapy, to koteczek jeden z drugim marszczy się z niesmakiem i zakopuje w powietrzu :mrgreen:
Nieżyjący rezydent-senior kilka razy sam wskoczył, wypiął się i siurnął do muszli :)

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lut 20, 2015 6:31 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

O matko, ale się uśmiałam z tych opowieści :ryk:
W poprzednim mieszkaniu Tosia leciała zajrzeć do wanny, gdy się nalewało wodę - też się wspinała na brzeg i zaglądała. Teraz już jej nie rajcuje.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Pt lut 20, 2015 19:55 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

Się nie śmieje, to są poważne sprawy :twisted:
Wróciłam przed chwilą z łazienki. Sikałam, przechylona do Pigo, którego drapałam lewą ręką, z Pestką siedzącą mi na kolanach, przytrzymując i głaskając Ją prawą ręką... Na Ogryzka zabrakło mi już ręki :roll:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt lut 20, 2015 20:01 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

Ezio do wanny podchodzi bardzo ostroznie, od kiedy zostawilismy pelna wannebez nadzoru, a kotek sie skapal. Mielismy szczescie ze sie nie utopil. Teraz jak sie kapiemy to siedzi na koszu na pranie, czasem sie odwazy przejsc po krawedzi. Jak tylko bierzemy prysznic to siedzi w drzwiach, zeby go nie chlapnelo zza zaslonki. Ryfka natomiast lubi sie bawic w pustej wannie. Poluje na wlasny ogon, ale tylko w wannie.
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Pt lut 20, 2015 20:39 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

TŻtowi notorycznie Fortuna wskakuje na kolana, jak siedzi na tronie.
Za to jak ja się kąpię, to czasem siada na spłuczce i czeka.
Czeka... czeka....
Zamykam dopływ wody
MIAAAAAAAUUUU - ale to natychmiast, jak tylko przestanie płynąć woda. I kotek już przy drzwiczkach od prysznica.
Wpuszczam, pije sobie te resztki wody i ucieka, na mokrych łapkach :twisted:

Fortusia lubiła się kiedyś kąpać, wskakiwała do wanny i domagała się wody. Napuszczałam ciepłej, po brzuszek, i brodziła między piłeczkami :D

Bryska4

Post » Pt lut 20, 2015 21:28 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

O woda... ulubiony temat mojego kota :lol:
Na YouTube Moli i prysznic.
Jej się nie da z wanny wyciągnąć :lol: chyba nigdy się mojemu kotu nie znudzi prysznicowanie się :lol: a jak ktoś zamknie drzwi przed Molka to łapkami wali żeby ktoś jej otworzył :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lut 20, 2015 21:31 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

https://www.youtube.com/watch?v=VCRXeUFGOmo
:ryk:
W kategorii "prysznic" Moli przebija wszystko, włącznie z niektórymi psami :ryk:
Czytałam o tym prysznicu na Twoim wątku, ale czegoś TAKIEGO się nie spodziewałam :lol:

Bryska4

Post » Pt lut 20, 2015 21:54 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

Ten filmik jest jeszcze słaby :lol: kiedyś wstawię lepszy. Ona chyba w poprzednim życiu była foka :lol:
Tu jeszcze mała była, teraz jak bomba jak biega za prysznicem to dopiero jest ubaw. W kolko się kręci jak wolny elektron :lol:

A i musze dodać że u mnie każdy ma swój ręcznik, ja mąż i Moli :lol: bo po prysznicu w ciepłej wodzie jest oczywiście wycieranko + gruchanko :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lut 20, 2015 22:02 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

felin

Post » Pt lut 20, 2015 22:05 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

felin pisze:https://www.youtube.com/watch?v=WwSYm1NPHP4 :twisted:
Se włączcie głośniki :wink:

A się drą 8O koniecznie chcą do wody 8O
Obrazek

Moli25

Post » Pt lut 20, 2015 22:11 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

felin pisze:https://www.youtube.com/watch?v=WwSYm1NPHP4 :twisted:
Se włączcie głośniki :wink:

Widziałam to już :D Syreny - dosłownie i w przenośni :twisted:

Bryska4

Post » Pt lut 20, 2015 22:12 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

Za każdym razem jak to oglądam, to się cieszę, że moi nie mają takich głosików :twisted:

felin

Post » Pt lut 20, 2015 22:27 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

A'propos glosikow - tego kota kocham miloscia wielka, bo jak mam zly humor i go zobacze, to od razu mi sie poprawia :ryk: :201494

http://m.youtube.com/watch?v=dWkjq7075rg

Bryska4

Post » Pt lut 20, 2015 22:55 Re: Skarpetkowy Potwór i Tosia II - Tosia Bohaterka.

felin

[poprzednia][następna]