Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 20, 2015 12:20 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ogarnięcie mieszkania! :twisted: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 20, 2015 12:21 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

U mnie też lekkie ogarnianie mieszkania,obiadek..wyjście z Luną 4x ;)

AAAA,pogoda u nas cudna,no cudna!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lut 20, 2015 12:22 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Małż szczerzy się i gada, że jest piątek ;)
Ach po wczorajszym filmie to zakochałam się w nim http://www.filmweb.pl/person/Antoni+Pawlicki-237005 nosz zabujałam się na amen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lut 20, 2015 12:26 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Nowa miłość Klaudii! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 20, 2015 12:27 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Jeszcze się małż zazdrosny zrobi :D
ser_Kociątko

Post » Pt lut 20, 2015 12:36 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

I dobrze, stosunki się polepszą 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 20, 2015 12:38 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

O tak :D Mam teraz wenę aby ćwiczyć, wyrzeźbić pięknie ciało i uderzyć do tego pana w konkury :D Obejrzycie ten film - zakochacie się wszystkie :1luvu: :1luvu:

Eee tam małż ;) Ja się wciąż w kimś zakochuję i małż o tym wie ;p Raczej uważa, że jestem jak nastolatka i olewa ten temat :D Póki nikt nie wyje mi pod oknem i nie rąbie w drzwi to mam spokój ;)
Chociaż w zeszłym roku przyleciał mi tu jeden jak małż był w delegacji ;p To była chaja - małż krzyczał - on mi doprawia rogi??? on mógł Cię zgwałcić??? Jesteś taka naiwna!!! ;) Ale ogólnie wyszło śmiesznie :) :ryk:

Ja nigdy nie twierdziłam, że jest tylko jeden facet na świecie :) Wręcz małżowi udowadniam, że jest wielu i to powoduje, że małż chce konkurować i nie czuje się do końca pewnie :) Nawet zaczął trenować na siłowni, jak sam mówi, żeby mi się bardziej podobać ;p I podoba się :D
Ale ja tylko gadam, nie zdradzam, więc mam czyste sumienie :)

Tak na poważnie to moją głowę zaprzątają tylko moje koty :ryk:

klaudiafj

Post » Pt lut 20, 2015 12:53 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Mój najpierw był bardziej psi niż koci...
No ale zaszła taka zmiana, że teraz życia bez kociastych w ogóle nie widzi :D

Ja z kolei od zawsze kocia, więc nasza 5 to spełnienie wszelkich marzeń :D
ser_Kociątko

Post » Pt lut 20, 2015 12:54 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hihi, słusznie z tymi kociastymi :ok:
Kiedyś jedna z forumowiczek miała taki podpis: mój mąż kazał mi wybierać, on albo koty. Czsem za nim tęsknię 8)

Erin

Post » Pt lut 20, 2015 12:55 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hhahahaha, najsłuszniejszy wybór na świecie ! :D
ser_Kociątko

Post » Pt lut 20, 2015 12:57 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Tak jest :piwa:

Erin

Post » Pt lut 20, 2015 12:58 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Pięknie to napisałaś "nasza piątka to spełnienie wszelkich marzeń" :)
Ja zostałam kocia, bo mi Kitka podrzucili do mieszkania 14 lat temu i tak jesteśmy razem - milion razy chcieli mi ja ukraść i wywieźć na wieś, dziś bym się leczyła u psychiatry, gdyby tak się stało...
Na szczęście jestem na swoim i nikt mnie i Kitka nie rozdzieli nigdy :)

A wiecie, znam historię takiej starszej babuni, która pochowała swoje dziecko, a potem po latach zmarł jej pies. Ona zapłaciła grabarzowi i ten pochował nocą tego psa do grobu jej dziecka, a potem ona tam trafiła. Smutne, ale jednocześnie ładne...

buhahahaaaaaa cudny podpis!!! Ale mój za niedługo będzie kazał mi wybierać - on albo forum :ryk: czasem muszę się ukrywać, że myszkuję na forum ;p

Mój wiedział, że bierze mnie w pakiecie z Kitkiem, inaczej nie było mowy, więc on wziął sobie Maciusia :)

klaudiafj

Post » Pt lut 20, 2015 13:01 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ładne, ale tak jest gdy ludzie są strasznie samotni dla niektórych posiadanie zwierzaka i danie mu miłości to coś wielkiego, coś co trzyma ich przy życiu, bo mają dla kogo się starać...
ser_Kociątko

Post » Pt lut 20, 2015 14:52 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Hej Ewuś :1luvu:
Hej ser_Kociątko :1luvu: Cieszę się, że się meldujecie :1luvu:

Hej Sihaja :1luvu:

Erin pisze:Helou!
Co słychać? Czy noc była stosunkowo udana? 8)

Stosunkowo można rzec, że nie udana, bo stosunków nie odnotowano :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Koty nie zjadły rarytasów, które im przygotowałam :evil: ale jakiś głodne nie były :) Przynajmniej skosztowały :)

i jak kocice? zdecydowały się na te rarytasy?
ja byłam dzisiaj w mięsnym po zakupy dla mięsożercy i koty miały radość bo dostały pieczeni wołowej (kupionej na tatar :wink: ) i piersi z kurczaka (zostawiłam im jeszcze na jutro) :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 20, 2015 20:47 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Małż szczerzy się i gada, że jest piątek ;)
Ach po wczorajszym filmie to zakochałam się w nim http://www.filmweb.pl/person/Antoni+Pawlicki-237005 nosz zabujałam się na amen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk:

nom, fajny jest :1luvu:

ale ja jestem wierna Patrickowi Swayze i Keanu Reevsowi :love:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]