MB&Ofelia pisze:Przenieś się nad morze, u nas prawie wiosnaCo prawda słońca dziś nie ma, ale wiatru też nie, a temperatura jak na luty dość wysoka.
Uwielbiam morze więc może kiedyś na starość.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Przenieś się nad morze, u nas prawie wiosnaCo prawda słońca dziś nie ma, ale wiatru też nie, a temperatura jak na luty dość wysoka.
kocia_mendka pisze:Cześć EwuniaU mnie ohydnie,że bardziej się nie da, szaro ponuro, koty siedzą takie skapcaniałe na parapecie, bawić się nie chcą, psy też nie bardzo, a jeszcze jakieś świry pętają się po drodze i wymieniają latarnie. Światła nie ma, musiałam wygasić w piecu i jest mi tak zimno w ręce,że nie mogę utrzymać kubka z kawą
. Jak pytałam panów kiedy skończą to mi powiedzieli,że dziś to nie wcześniej niż o 4 -5 po południu. No żesz miauwa no...I jak ja obiad zrobię?! Małżowin dziś wraca po południ na 100 % będzie głodny a tu co? Co ja mu do jedzenia dam? Kocie chrupki?! Mam ochotę komuś urwać głowę. Z przyległościami....
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Ja się przyzwyczaiłam do butów roboczych . Cieżkich . Z metalowymi kopkami i noskami . Ale pierwszy miesiąc , to apap brałam na te obolałe stopy i żelem smarowałam
Jakim żelem Basiu ?
Jakimzłapałam chłodzącym , do zmęczonych nóg . Nieraz z kasztanowcem . Jakie były w promocji to kupowałam . Spytam staruszki , może nazwy pamieta i Ci napiszę .
Ewa L. pisze:Witam wszystkich wieczorową porą!![]()
Nie dawno przylazłam do domu i rozplaszczyłam się. Coś przegryzłam, pomiziałam wytęsknione koteczki, wstawiłam pranko a teraz krótki relaksik przy kawce i zaraz biorę się za przestawianie reszty gratów żeby było miejsce na szafę którą przywiozą za 10,5 godz i zaczną montować.
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich wieczorową porą!![]()
Nie dawno przylazłam do domu i rozplaszczyłam się. Coś przegryzłam, pomiziałam wytęsknione koteczki, wstawiłam pranko a teraz krótki relaksik przy kawce i zaraz biorę się za przestawianie reszty gratów żeby było miejsce na szafę którą przywiozą za 10,5 godz i zaczną montować.
Cześć Szafiarko Ewo
aannee99 pisze:Ewcia,dziękuję za rozmowę!Aż w buzi mi zaschło i wypiłam szklankę mineralnej
![]()
klaudiafj pisze:23 a Ty Ewuś kawciaNo, ale jutro, a właściwie ten dziś ten dzień wielce upragniony
Piękne mieszkanko niech się czyni
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 47 gości