Rysio dziś po kontroli i jest ok!
Betaglukan podawać będziemy jeszcze jakiś czas, niestety ze względu na chorobę Piracika ani Krakersika ani Rysia nie możemy zaszczepic, choć Rys i tak jeszcze jakiś czas bo przecież dopiero co zakończył leczenie
za tydzień chłopaki dostana jeszcze zylexis i zaczniemy wtedy szukac domku Rysiowi, a Krakersik pewnie za jakiś tydzień bedzie się pakował ...
chłopaki rozrabiają strasznie i jest ich wszędzie pełno

nasze "staruszki" maja ich czasami dość

z Rysiem jesteśmy braćmi krwi

mały sprzedał mi paskudnego grzyba więc dołączyłem do grona domowych chorusków, o zabezpieczeniu kotów pomyśleliśmy ale o sobie nie

chociaz mimo zabezpieczenia kotuchów Leos nasz i tak złapał grzyba od maluchów więc jest nas 3 grzybich muszkieterów - ale z grzybem to my sobie poradzimy - jakos tak zaraz mamy znowu szczepionkę na grzybka (czy przeciw grzybkowi)
u rysia i Krakersika grzybek schodzi ładnie i wyłysienia zarastają

zdjęć na razie nie mam, może dziś ich jakoś złapię, niestety większość uwagi skoncentrowana jest na Piraciku i reszta kotów "cierpi", staramy się jak możemy dopieszczac ale jest tego dopieszczania i zabawy znacznie mniej niz było
Krakersik jest nadal taki troszkę nieśmiały, jak gdzies go zaskoczymy nawet przypadkiem swoja obecnością to ucieka, ale jak lezy to mozna go spokojnie wygłaskać, wziąć na ręce i traktorek włączą - potrzebuje bardzo swojego ludzia i uwagi
uwielbia zabawę wędka i laserkiem - łowca jest niesamowitym

Rys - ulubiona zabawa to kulka foliowa

aha i kradzież strzykawek które potem gania po podłodze

jest strasznym łasuchem - za każdym razem jak przygotowujemy jedzenie dla Piracika i on musi dostać choć troche jak nie dostanie drze się strasznie - terrorysta mały

Rys lubi Piracika - szuka jego towarzystwa kiedy Piracik jest na rekach u mojej żony ten tez się pcha na rece

podpatrzył też jak franio lezy z Piracikiem i on też tak musi i lubi, tylko franio jest delikatny a ten mały wariat układa się i rozkłada wystawiając brzuch do miziania - miziak jest zresztą przeokropny
chłopaki maja bardzo rózne charaktery, razem się bawią chetnie, ale juz nie muszą być razem - nie lgna do siebie tak jak na poczatku, zrobiły się jakby bardziej od siebie niezależne ...