Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 19, 2015 13:56 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ostatnio mam fazę na gorące kakao ;) Wieczorami smakuje mi najlepiej 8)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lut 19, 2015 13:59 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Siostro :love: Rower kocham miłością bezgraniczną.
Tylko trochę mniejszą, niż koty i Irlandię.

Kakałko fajne jest :ok:
A najlepszą metodą reanimacji kwiatka jest postraszenie, że na śmietnik pójdzie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 19, 2015 13:59 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ale bez cukru czy z cukrem? Bo mówiłaś, że nie jesz cukru :) Tak, kakao jest dobre, a wieczorem wszystko smakuje wybornie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 19, 2015 14:02 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Erin pisze:Siostro :love: Rower kocham miłością bezgraniczną.

A najlepszą metodą reanimacji kwiatka jest postraszenie, że na śmietnik pójdzie.

Masz rację co do kwiatka :D Jak powiem tak mojemu kaktusowi to zaraz puszcza kwiaty wielkie jak małe talerzyki :ryk:

A jakim rowerem śmigasz? Ja odkąd kupiłam miejski to nie mogę przestać na nim jeździć :D Uwielbiam go. Wcześniej jeździłam na górskim, ale na ulice asfaltowe to ciężko na nim, bo ma ciężkie przyłożenia, za to na pole czy w las w sam raz :!: :1luvu:

klaudiafj

Post » Czw lut 19, 2015 14:05 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Cukru nie używam,słodzik - Stevię :)
Obrazek

aannee99

Post » Czw lut 19, 2015 14:07 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

aannee99 pisze:Cukru nie używam,słodzik - Stevię :)

Słodzik??
Ojej....
A po co słodzik?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lut 19, 2015 14:07 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Góral, tylko góral. W ubiegłym roku byłam w Augustowie i w wypożyczalni przy porcie wypożyczyłam miejski. Matko z córką :strach: Na pierwszym zakręcie o mało do wody nie wpadłam. Później już trochę lepiej było, ale to nie to. Zresztą, ja dużo jeżdżę poza miastem, więc góral sprawdza się idealnie.

Erin

Post » Czw lut 19, 2015 14:08 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Sihaja pisze:

Słodzik??
Ojej....
A po co słodzik?

No właśnie. Toż to najgorsze paskudztwo.
Zresztą, dla mnie to w ogóle nie jest słodkie.

Erin

Post » Czw lut 19, 2015 14:10 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Erin pisze:Aannee99, a u nas pochmurno - i to widać.
Jakaś franca krąży w powietrzu i nie tylko :wink:

A ten post świadczy o wysokiej kulturze osobistej piszącej. Wielkie brawa. To jest właśnie to na co zwracam cały czas uwagę. :ok: :ok: Erin. Właśnie potwierdziłaś zdanie o sobie.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw lut 19, 2015 14:16 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

No tak Erin, bo na tym rowerze zupełnie inaczej się jeździ :) Ale za to nie boli kręgosłup i ręce. Ale po drogach gruntowych on się nie nadaje :) I ma hamowanie do tyłu, dobrze, że ma też przedni hamulec, bo już by mnie z Wami nie było :201448 :ryk: Ale za to góral na gruntówki jest niesamowity :)

klaudiafj

Post » Czw lut 19, 2015 14:18 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

A jaj mam górala, ale baaardzo starutkiego. Chciałabym kupić coś nowszego, ale z kasą krucho...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lut 19, 2015 14:18 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Sihaja pisze:A co Doroty Sumińskiej - nie w każdym temacie się z nią zgadzam. Jednak nie jest to powód, by się kłócić w tym temacie. Każdy ma prawo z czymś się zgadzać, lub nie. Ona w wielu przypadkach ma rację.
Klaudia, ja już bym nie rozmawiała na tamten temat, ignoruj. Pogadajmy o pogodzie :)

Ale ja się nie kłócę o jej wypowiedzi Doroty Sumińskiej, bardzo lubiłam słuchać jej programów w telewizji. To forum jest dokładnie wyznacznikiem tego jak bardzo się myli p Sumińska.
Macie racje ignorujcie całkowicie, lepiej popisać jak cudna jest pogoda ewentualnie pośmiać się z innych. Przecież Wszyscy muszą być tacy sami, ewentualnie jakaś FRANCA się trafi.
Gratuluję Ci Klaudia koleżanki w wątku.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw lut 19, 2015 14:20 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:
Erin pisze:Siostro :love: Rower kocham miłością bezgraniczną.

Masz rację co do kwiatka :D Jak powiem tak mojemu kaktusowi to zaraz puszcza kwiaty wielkie jak małe talerzyki :ryk:

A jakim rowerem śmigasz? Ja odkąd kupiłam miejski to nie mogę przestać na nim jeździć :D Uwielbiam go. Wcześniej jeździłam na górskim, ale na ulice asfaltowe to ciężko na nim, bo ma ciężkie przyłożenia, za to na pole czy w las w sam raz :!: :1luvu:

Klaudia, ja dokładnie tak samo! Mamy i takie i takie, ale jeździmy głównie na miejskich :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 19, 2015 14:22 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Sihaja pisze:

Słodzik??
Ojej....
A po co słodzik?

Stevia,to nie takie dziadostwo jak zwykły słodzik :) Stevia jest 100% naturalna :)

U nas dalej słoneczko pięknie świeci!!! :mrgreen:
Co mnie niezmiernie raduje!.
No,bo jak tu się nie cieszyć,prawda? :)
Obrazek

aannee99

Post » Czw lut 19, 2015 14:23 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Sihaja pisze:A jaj mam górala, ale baaardzo starutkiego. Chciałabym kupić coś nowszego, ale z kasą krucho...

A nie myślałaś o zakupie na raty?

Erin

[poprzednia][następna]