Dziękuję bardzo za dzisiejszą pomoc Pietraszce i pymie

Wielkie dzięki Dziewczyny
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marta765 pisze:Zabrałam Romka do siebie na Dt.
JoannElle pisze:Po dyżurze: koty kichają i smarczą, ale jakoś się trzymają. Najbardziej klapnięta jest Łucja. Najwięcej czasu dzisiaj zajęła obsługa medyczna...
Ten nowy rudzielec to istny wariat, energia go rozpiera, tarza się w klatce. W ramach zabawy mnie użarł, dość mocno, ale skóry nie przeciął, więc chyba jednak zabawa.
Tajfun wrąbał całego gourmeta i jeszcze podjadał chrupki
Adaś najwyraźniej zaprzyjaźnił się z Majką, leżą razem na fotelu.
Georg-inia pisze:co z zastrzykami Amelki i Antonia? bo rozumiem, że całą resztę tabletkową podałaś?
JoannElle pisze:Georg-inia pisze:co z zastrzykami Amelki i Antonia? bo rozumiem, że całą resztę tabletkową podałaś?
Tak, i wszystkie zastrzyki podskórne. Amelkowy domięśniowy został do zapodania. Przy najbliższej okazji nauczę się robić domięśniowe, ale na razie nie umiem. O której będziesz?
Georg-inia pisze:JoannElle pisze:Georg-inia pisze:co z zastrzykami Amelki i Antonia? bo rozumiem, że całą resztę tabletkową podałaś?
Tak, i wszystkie zastrzyki podskórne. Amelkowy domięśniowy został do zapodania. Przy najbliższej okazji nauczę się robić domięśniowe, ale na razie nie umiem. O której będziesz?
nie wiem, zależy jak mi pójdzie w robocie i czy będzie w pobliżu ktoś z kluczem, bo mój cały czas w posiadaniu Wieśka jeszcze
pyma pisze:Dyżury
poniedziałek (16.01) - Wazonek17
wtorek (17.01) - Paula P.
środa (18.01) - JoannElle
czwartek (19.01) - Georg-inia
piątek (20.02) - pyma
sobota (21.02) - dilah
niedziela (22.02) - Pietraszka
poniedziałek (23.02) - Duszek686
wtorek (24.02) - Wazonek17
środa (25.02) - JoannElle
czwartek (26.02) - mgska
piątek (27.02) -
sobota (28.02) -
niedziela (01.03) -
mgska pisze:pyma pisze:Dyżury
poniedziałek (16.01) - Wazonek17
wtorek (17.01) - Paula P.
środa (18.01) - JoannElle
czwartek (19.01) - Georg-inia
piątek (20.02) - pyma
sobota (21.02) - dilah
niedziela (22.02) - Pietraszka
poniedziałek (23.02) - Duszek686
wtorek (24.02) - Wazonek17
środa (25.02) - JoannElle
czwartek (26.02) - mgska
piątek (27.02) -
sobota (28.02) -
niedziela (01.03) -
Iza, nie zamieniłabyś się ze mną na dyżur? ja bym wzięła jutro, a Ty w przyszły czwartek?
Zapomniałam że mam dyżur w pracy w przyszłym tyg i muszę siedzieć dłużej cały tydz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości