kalair pisze:aannee99 pisze:Zdrówka życzę![]()
Ja lubię dodać też do soku pomidorowego trochę pieprzu
DziękiA, to jeszcze troszkę wódki, i będzie Krwawa Mary
No tak,ale..póki co,to jednak podziękuję

Krwawej Mary nigdy jeszcze nie piłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:aannee99 pisze:Zdrówka życzę![]()
Ja lubię dodać też do soku pomidorowego trochę pieprzu
DziękiA, to jeszcze troszkę wódki, i będzie Krwawa Mary
klaudiafj pisze:Ja też lubię sok pomidorowyI miałam ochotę w zeszłym tygodniu na drink, ale miałam tylko whisky i sok, połączyłam i było średnie ;p
Ale na krwawą mery też mam chęć
Aniu jak lubisz sok pomidorowy to pewnie będzie strzał w 10
Ja piłam raz, sama nie wiem czy umiem zrobić, bo ostatnio czytałam to tam jakieś składniki z kosmosu potrzeba. Bożenko, jak robisz?
U mnie się zaś pijea jak się nie pije to się mówi, że się pić będzie
Aha ponieważ męczę mojego Jacka Danielsa to powiem Wam, że po różnych miksach da się go wypić w ... szampanieBoskie! Trochę whisky ile kto lubi i szampana z biedronki za 5 zł! Mniam
klaudiafj pisze:No słodkie, ale musujące i akurat tu się mylisz, bo biedronka ma najlepsze winaKultowe
klaudiafj pisze:Zrobiłam ostatnio chustecznik
Pierwszy raz takie coś robiłam i tak mi się to podobało, że nie doczekało się chusteczek, bo podarowałam mamie ;p I teraz muszę sobie zrobić drugi, ale to nic, bo mam i kolory i serwetki, tylko chustecznika brak :/
Przykleiłam koronkę, zwykłą i polakierowałam, więc jest jak ścianka i można myć jak cośA ten niebieski to sama namieszałam z farby białej, niebieskiej i czarnej. Skąd ja takie rzeczy znam, nie podejrzewałam sie o to?!
A tu dla siostry, która robi torty artystyczne, zrobiłam ozdobę do kuchni. Nie widać tu faktury takiej chropowatej i błysku lakieru. Taka to sobie pierdoła (wstyd mi było dawać) a mama i siostra były zachwycone, bardziej niż tym pudełkiem i teraz mamie też muszę zrobić taką cebulę
"Wszystko czego potrzebujesz to miłość i czekolada, teraz i na później"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek, puszatek i 16 gości