Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 27, 2015 22:21 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Jeśli dziś wtorek, to jesteśmy w Katowicach :wink: Środa oznacza Poznań... Czwartek spędzimy w Warszawie... Objazdowy cyrk na kółkach, znaczy się, objazdowe szkolenie dla oddziałów terenowych ;)
Niby trasę Katowice - Poznań spędziłam na miejscu pasażera, a jednak po ponad sześciu godzinach w samochodzie jestem zmęczona. Prysznic i spać. Dobranoc.

PS Brakuje mi kotów :201461

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sty 27, 2015 23:14 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Mi by też brakowało. A im brakuje Ciebie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lut 18, 2015 15:47 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Orgyzku, co tam u Was? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 19, 2015 21:08 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Caragh pisze:Orgyzku, co tam u Was? :D
Bez zmian, Ciociu. Olek nadal rozrabia, Pigo nadal się chowa, Pestka ciągle nas nie lubi i na nas warczy. Chrupki trzeba szybko zjadać, bo Olek wyjada, a Duzi wydzielają... Mokrą dostajemy tylko w weekend - stanowczo za rzadko, chociaż na Dzień Kota dostaliśmy dodatkowy przydział.

Ogryzek

Ogryń schudł. 8O Co prawda wałek na brzuchu jest, ale patrząc z góry, widać talię. Czyżby mały, pingwiasty troll, ganiający seniora, miał w tym swój udział?
Olek mnie kocha. Bardzooooooo.... Albo próbuje mnie zjeść :roll: Co noc przychodzi do mnie, niby się przytula, budzi mnie głośnym traktorkiem, i.... ugniata mi gardło (podduszając), a następnie liże po twarzy (sprawdzając czy odpowiednio skruszałam?), koszmarnie szorstkim językiem. Te całusy bardzo bolą :placz: Żaden z moich peelingów nie jest aż taki drapiący :evil:

EDIT 1 i 2: literówki...
Ostatnio edytowano Czw lut 19, 2015 21:27 przez Alyaa, łącznie edytowano 2 razy

Alyaa

Post » Czw lut 19, 2015 21:18 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Ogryzku, nie chudnij :201461
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 21, 2015 21:25 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

:ryk: Biedna Duża, biedna :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon lut 23, 2015 15:34 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Caragh pisze: :ryk: Biedna Duża, biedna :mrgreen:

:evil:
Własnie odkryłam, że mam na szyi dwie szramy od kocich pazurów... Tak bardzo mnie Skarpeciarz "kochał" w nocy :roll:

Alyaa

Post » Pon lut 23, 2015 15:52 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Lepiej się przyznaj czym mu się tak naraziłaś :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon lut 23, 2015 19:59 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Alyaa pisze:
Caragh pisze: :ryk: Biedna Duża, biedna :mrgreen:

:evil:
Własnie odkryłam, że mam na szyi dwie szramy od kocich pazurów... Tak bardzo mnie Skarpeciarz "kochał" w nocy :roll:

Ciesz się, że tylko dwie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob mar 28, 2015 22:03 Re: Pestka, Ogryzek & Pigo, Olek i kolekcjonerka kotów

Znowy "wyjechało mi się" na trzy dni... Wczoraj po powrocie zastałam przemeblowane mieszkanie 8O Poprzednio, w czerwcu zeszłego roku, TŻ też mi zrobił taką niespodziankę. Chyba zaczynam się bać wychodzić z domu na dłużej niż 5 minut.... :wink:
Pigo, oczywiście, zapomniał kim jestem i omijał mnie łukiem. Pestka i Ogryzek nie zauważyli mojej nieobecności. A Olek prawie mnie w nocy "zamordował" z tęsknoty. Położył się obok twarzy, ugniatał szyję i lizał po twarzy. I nie dał sobie wytłumaczyć, że nie zniknę...

Alyaa

[poprzednia][następna]