A na półce Morf

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotwKratke pisze:o jej znowu szylkretka![]()
![]()
bardzo proszę o rozważenie mnie (nas) jako dom dla niej
a na imie dałbym jej Lilka
KotwKratke pisze:o jej znowu szylkretka![]()
![]()
martazd pisze:KotwKratke pisze:o jej znowu szylkretka![]()
![]()
Procedura adopcyjna jest taka sama dla każdego, czyli zaczynamy od kontaktu tu: 500383928, e-mail jerzykowka@gmail.com
KotwKratke pisze:martazd pisze:KotwKratke pisze:o jej znowu szylkretka![]()
![]()
Procedura adopcyjna jest taka sama dla każdego, czyli zaczynamy od kontaktu tu: 500383928, e-mail jerzykowka@gmail.com
oczywiście że tak, zadzwonimy i porozmawiamy - jakos tak pod wieczór dzis
emeil już wysłany
KotwKratke pisze:Katia K. - jeśli znalazłaś zdjęcie kociaka z niedowładem tylnich nóżek na profilu Fb Fundacji Felis - tam gdzie kociak wraca z adopcji to tak to miał być nasz kotulek, niestety jak widać tamta adopcja zakończyła się zwrotem
teraz już niestety za późno - nie możemy przynajmniej w tej chwil dać tamtemu malcowi domku, za duże obciążenie dla naszych rezydentów
a pewnie Piracik miał być nasz
ehhh moje serce ma ta mała szylkretka![]()
magdalena99 pisze:KotwKratke pisze:Katia K. - jeśli znalazłaś zdjęcie kociaka z niedowładem tylnich nóżek na profilu Fb Fundacji Felis - tam gdzie kociak wraca z adopcji to tak to miał być nasz kotulek, niestety jak widać tamta adopcja zakończyła się zwrotem
teraz już niestety za późno - nie możemy przynajmniej w tej chwil dać tamtemu malcowi domku, za duże obciążenie dla naszych rezydentów
a pewnie Piracik miał być nasz
ehhh moje serce ma ta mała szylkretka![]()
A co z tym biedakiem z niedowładem nóżek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą, puszatek i 315 gości