Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Wszystkiego naj z okazji Dnia Kota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isabell36 pisze:dziękujemy za życzenia![]()
![]()
![]()
tak, Mireczko zmieniłam kolor włosówkupiłam perukę za całe 12 zł ale musiałam dać ją do fryzjera żeby jakoś wyglądała - śmiałam sie do wszystkich że ja nie byłam u fryzjera ale moje włosy były
![]()
Ewciu - Podwórkowce dziękują za prezent na Dzień Kotawstyd przyznać ale kupiłam im za to suchego whiskasa
Boss go uwielbia
![]()
Ewa L. pisze:Skoro mu smakuje to na zdrowie- przepraszam tylko że tym razem tak mało
isabell36 pisze:Z Bellą już lepiej - dzisiaj dostała jeszcze 3 zastrzyki + maść do wysmarowania i obserwować - jak ranka nie będzie się odnawiała to nie będziemy męczyć - a jak na razie goi się ładnie![]()
chciałam przeczytać co dostawała - niestety nie jestem egiptologiem i nie potrafię przeczytać hieroglifów
isabell36 pisze:Hej Sylwuś
imprezy robimy u kolegi - mam do przejścia na drugą stronę ulicy - ma budynek z pokojami do wynajęcia, a imprezy są w świetlicy i zawsze są udane - w kwietniu "gwiazdy Rocka" chyba się przebiorę za Mandarynę (choć z rockiem to ona nic wspólnego nie ma) bo trzeba będzie coś zaśpiewać - a mam mniej więcej taki talent jak ona![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 17 gości