Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:No to mamy na miau egzemplarz, który chce kota karmić karmą wegańską: viewtopic.php?f=1&t=167646&p=10993609#p10993609![]()
![]()
Ja pie$@%&*
No co? Tak mnie uczyli w "podstawówce"casica pisze: jak ja pogonię za ten kamień "łupany"
jozefina1970 pisze:No co? Tak mnie uczyli w "podstawówce"casica pisze: jak ja pogonię za ten kamień "łupany"Się ciesz, że chociaż tyle pamiętam bo to był zaiste neolit
zuza pisze:Za apetyt potrzymam!
casica pisze:Łupany?![]()
jozefina1970 pisze:casica pisze:Łupany?![]()
Epoka kamienia łupanego. Dam sobie, no, może nie rękę ale paznokieć, uciąć
No przecież bym z kamienia, tfu, z palca nie wyssała, musiałam słyszeć w szkole
Ostatnio słyszałam (przepraszam wszystkich pedagogów), że pani dzieciakowi w szkole postawiła pałę bo zaliczył wieloryba do ssaków a nie do ryb
O, prosz:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0519,d.ZWU
casica pisze:że pojawi się jakiś pięknie zaretuszowany okaz drapacza
jozefina1970 pisze:casica pisze:że pojawi się jakiś pięknie zaretuszowany okaz drapacza
casica pisze:Drapacz to nazwa umowna, jest to narzędzie, które mogło służyć np do obróbki skór, do zdrapywania z nich resztek mięsa. A retusz to po prostu opracowanie jego części uzytkowej
jozefina1970 pisze:casica pisze:Drapacz to nazwa umowna, jest to narzędzie, które mogło służyć np do obróbki skór, do zdrapywania z nich resztek mięsa. A retusz to po prostu opracowanie jego części uzytkowej
Aaaaa. Ale to jak pojawi się jakiś pięknie zaretuszowany okaz drapacza ja będę musiała ssać kamień?
Bo piszesz, że ssanie mi darujesz (też nie wiem dlaczego, udowodniłam, że takowa nazwa istnieje) chyba że pojawi się okaz
jozefina1970 pisze::ryk:
Zabiłaś mnie!
pięściak to akurat się domyśliłam co to może być ale Greyem mnie zabiłaś. Nie, nie mam ochoty oglądać Greya z żadnej strony, no, pod warunkiem, ze byłby to Grey z epoki kamienia "łupanego" to może
casica pisze:Inaczej mówiąc silny drwal
jozefina1970 pisze:casica pisze:Łupany?![]()
Epoka kamienia łupanego. Dam sobie, no, może nie rękę ale paznokieć, uciąć
No przecież bym z kamienia, tfu, z palca nie wyssała, musiałam słyszeć w szkole
Ostatnio słyszałam (przepraszam wszystkich pedagogów), że pani dzieciakowi w szkole postawiła pałę bo zaliczył wieloryba do ssaków a nie do ryb
O, prosz:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0519,d.ZWU
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 193 gości