Sihaja pisze:Cześć

No to Wam się szykuje remoncik... Gratuluję i.... współczuję

Ja też sobie współczuje

ale świadomość tego, że w końce będzie po "naszemu" na prawdę mnie motywuje do tego remontu
weszliśmy do mieszkania po kimś i niestety nie jest tak jakbyśmy chcieli mieć

więc małymi krokami remontujemy
kalair pisze:E tam, Marta się cieszy.
Hej Dziewczęta!

o tak się ciesze

cześć Ciocia
sistersy25 pisze:Cześć Martus

Jak tam Molinka się dzisiaj czuje ?

Hej Kasiula,
Molka super, antybiotyk przyjęła dziś bez problemu w tabletce

Biega od 4 rano, zdrowa jak ryba, mąż dziś jadł rano parówki przed pracą, nie mógł jednej więc zostawił na talerzu, a Molka długo pewnie nie czekała, od razu po zamknięciu się drzwi od domu poszła po tą parówkę i tylko zęby powbijane, parówka na przedpokoju pod drzwiami na mnie czekała jak wróce z pracy, chyba chciała się podzielić, szkoda że ja nie jem

złodziejaszek, nic się nie uchowa
O WŁASNIE CHLIPIE WODĘ
klaudiafj pisze:Hej
Tak, lepiej nie kąpać kotka teraz jak zimno. Moja Kitula miała w ostatnim półroczu dwa razy zapalenie pęcherza i to była moja wina - za każdym razem kiedy otwarłam okno w sypialni a na dworze było zimno w nocy. Już nie otwieram. Takie to są chorowitki te kotki czarno-białe. A ludzie sobie myślą, że kot to tylko kot, zje byle co i wyśpi się byle gdzie i tak sobie będzie żył jak zabawka.
A jakie to są te kafelki?
Ja byłam wczoraj w Leroy Merlin i drogo okropnie, kupiłam komplet opasek na drzwi - ramkę, miało być max 30 zł a zapłaciłam 45 zł. A na drzwi potrzeba dwa komplety. A drzwi mam w domu 6 szt. No to ładny pieniądz się z tego zrobi :/ Będę kupować na raty, a nie hurtowo

Raz wzięła prysznic odkąd jest zimno i masz ci los... już nie bierze prysznica, choć bardzo chce...
No właśnie, takie chuchane dmuchane to najgorsze bidy, chorowite

a po dworze biegają takie puchate kotki, zdrowe aż widać gołym okiem...
My dziś Klaudia do Leroy Merlin i do Castoramy jedziemy, oglądać drzwi wejściowe i może farbę kupimy na przedpokój

a kafelki to takie duże kwadratowe, białe z takimi szarymi paskami nierównymi. mamy 8 m2 przedpokój, wiec za te 40 zł to żal nie kupić, a w sklepie takie duże kosztują około 80-100 zł...