❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 14, 2015 20:21 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Moli25 pisze:Zjadlabym ja takie ciasto :roll:

Ja jestem jakimś twardym elementem bo ja nie byłam chora juz kilka lat :mrgreen:

to tak jak i ja, ale ja zawsze mówię że złego diabli nie biorą ;)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 14, 2015 20:31 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

MamaMeli pisze:
Moli25 pisze:Zjadlabym ja takie ciasto :roll:

Ja jestem jakimś twardym elementem bo ja nie byłam chora juz kilka lat :mrgreen:

to tak jak i ja, ale ja zawsze mówię że złego diabli nie biorą ;)

Też tak mówiłam :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lut 15, 2015 13:02 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Dzień dobry w piękną słoneczną niedzielę :D
Dziś do południa było troszkę lenistwa, ale zaraz chyba wybiorę się na spacer bo szkoda zmarnować czas na siedzenie w domu w taką piękną pogodę :)
Kotki dostały na śniadanko tuńczyka i miseczki wylizali prawie do czysta.Lubią rybki i co jakiś czas dostają.
Wczoraj wieczorem zostawiłam w zlewie namoczony prodziż po pieczeniu ciasta i oczywiście Oskar wykorzystał okazję żeby pochlupać w wodzie, no ale dzięki temu mam czyściej w kuchni, bo od razu trzeba było wytrzeć całą podłogę :ryk:
Czy ja pisałam gdzieś coś o porannym lenistwie 8O no to pomyliłam się :mrgreen:

To teraz kilka fotek...tak apetycznie wyglądała rybka zapiekana z brokułami i muszę przyznać, że zakochałam się w tym :D
Obrazek
Obrazek

I ciasto mniammmmm
Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 15, 2015 13:05 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

a jaka to rybka Aniu? ryby jeszcze czasem jem, może zrobię :)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lut 15, 2015 13:06 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

I jeszcze dzisiejsze słoneczne kotki :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Znów wygrzewają się chętnie na słoneczku, tylko Oskar i Orion woleli ułożyć się na kanapie :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 15, 2015 13:07 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

MamaMeli pisze:a jaka to rybka Aniu? ryby jeszcze czasem jem, może zrobię :)

Ja miałam akurat morszczuka, ale może być każda inna.
Jest naprawdę pyszne polecam :D
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 15, 2015 13:14 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Śliczne!!!
:1luvu:
Wczoraj były walentynki ale
RUDZIELCU kocham Cię :1luvu: tak Ci się sierść świeci ze aż milutko :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lut 15, 2015 13:17 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Moli25 pisze:Śliczne!!!
:1luvu:
Wczoraj były walentynki ale
RUDZIELCU kocham Cię :1luvu: tak Ci się sierść świeci ze aż milutko :mrgreen:

Karmelek zawstydzony bardzo dziękuje :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 15, 2015 13:28 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Jakie słodziutkie koteczki :) tyle do kochania o tyle :201454 :D Jedzonko wygląda pysznie, chociaż ja ryb nie jem ( bom wege), ale wszelkie zapiekanki warzywne to jest to :ok: a co, natchnęłaś mnie i też zrobię dziś , bo nie miałam weny co na obiad :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 15, 2015 13:39 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

A wiesz Klaudia ja tych brokułów tak dużo naładowałam i troszkę makaronu penne, że to nawer bez rybki jest pyszne :D
A futerek do kochania fajnie mieć tyle, bo jest szansa że zawsze któreś przyjdzie :lol:
Najlepiej jest jak kładę się odpocząć po południu i w ciągu paru minut obłażą mnie ze wszystkich stron.
Zawsze pod kocykiem z przodu mam Yuki, z tyłu Karmelka, Kastora na nogach i Oskara przy głowie :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 15, 2015 14:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

No tak to cudne :) Dziś Marysia była dla mnie łaskawa w nocy i nie budziła mnie, żebym zrobiła jej legowisko z kołdry przy mnie tylko nagle poczułam jakieś futro jak przy mojej szyi się ułożyło w kłębek :1luvu: och miłości ty moje :1luvu:
U Ciebie też zawsze pewnie kot znajdzie kompana do zabawy, prawda? :)
A u mnie już się robią warzywa w piekarniku i zupka :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 15, 2015 14:58 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

I ciasto mniammmmm
Obrazek[/quote]

borówki miałaś mrożone?
ja mam w ogródku dwa krzaczki ale z nich jest akurat tyle owoców, co dla mnie do zjedzenia :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 15, 2015 15:00 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:A wiesz Klaudia ja tych brokułów tak dużo naładowałam i troszkę makaronu penne, że to nawer bez rybki jest pyszne :D
A futerek do kochania fajnie mieć tyle, bo jest szansa że zawsze któreś przyjdzie :lol:
Najlepiej jest jak kładę się odpocząć po południu i w ciągu paru minut obłażą mnie ze wszystkich stron.
Zawsze pod kocykiem z przodu mam Yuki, z tyłu Karmelka, Kastora na nogach i Oskara przy głowie :ryk:

ale Ci fajnie z tyloma futerkami :D
do mnie tylko Tofik przychodzi :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 15, 2015 21:01 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:Dzień dobry w piękną słoneczną niedzielę :D

Dobry wieczór! To już teraz wiem, dlaczego u nas było zimno, mokro i mgliście - całe słońce poszło do Łodzi!

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Nie lut 15, 2015 21:02 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

No to teraz każde po kolei zycze sobie do zamiziania o ! :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]