Jak już jesteśmy przy temacie sedesu to znacie ten temat ? znacie koty które się tak załatwiają ? Nie mogę sobie wyobrazić Molki tak siedzącej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:kocia_mendka pisze:No Masza popija jeszcze wodę z sedesu w miarę możliwości z kostką barwiącą wodę:D Jak oka w głowie pilnuję,żeby klapa od sedesu była zamknięta,żeby się kocina nie otrułaA Artemowi bardzo smakuje woda z mydelniczki. Oraz ślady pasty do zębów na umywalce. Moje koty NIE SĄ normalne, nawet mowy nie ma....
Ale co się dziwić, oboje rozpuszczeni jak dziadowskie bicze ehhh...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale mają upodobania
Moli25 pisze:mir.ka pisze:kocia_mendka pisze:No Masza popija jeszcze wodę z sedesu w miarę możliwości z kostką barwiącą wodę:D Jak oka w głowie pilnuję,żeby klapa od sedesu była zamknięta,żeby się kocina nie otrułaA Artemowi bardzo smakuje woda z mydelniczki. Oraz ślady pasty do zębów na umywalce. Moje koty NIE SĄ normalne, nawet mowy nie ma....
Ale co się dziwić, oboje rozpuszczeni jak dziadowskie bicze ehhh...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale mają upodobania
z kim się zadajesz takim się stajesz
MaryLux pisze:Molinko, jak się czujesz?
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Molinko, jak się czujesz?
dziękuję ciocia trochę lepiej mi już, grucham i jem troszkę, aktualnie oglądam postaw na milion pod samym tv![]()
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Molinko, jak się czujesz?
dziękuję ciocia trochę lepiej mi już, grucham i jem troszkę, aktualnie oglądam postaw na milion pod samym tv![]()
Tylko nie popsuj sobie oczek!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości