Miraclle pisze:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:
Miraclle pisze:mir.ka pisze:dzięki, muszę ją nareszcie ugotować, a kupiłam aż 20 dkg na spróbowanie
diety bezglutenowe teraz "modne" to chyba z przepisami w internecie nie powinno być problemów
kaszę jaglaną i gryczaną mieliłaś w młynku na mąkę?
kiedyś jadłam obiad i tak sobie pomyślałam o Tobie, bo miałam pierogi leniwe czyli mąka, ser biały i jajka, wszystko to co nie możesz
mir.ka pisze:
to masz własne drzewa migdałowe i kokosowe?![]()
to muszę się do Ciebie wybrać
Miraclle pisze:Witajcie Cioteczki![]()
![]()
![]()
Nie było mnie kilka dni bo jakoś taki dół mnie złapał, co Wam będę smęcić![]()
Liczyłam ostatnio finanse i jest tragedia, a tu gdzie jeszcze do przelewów, jak by mało tego było Dzula trzepie mi uszami i będę musiała z nią pojechać chyba w poniedziałek. Wiadomo kolejne koszta.
Tak to już jest...
Musze skołować przez weekend jakiś bazarek, mam już nawet mały pomysł, może coś z tego wyjdzie![]()
Futerka mają się dobrze.
Kubuś świruje, bo chce na parapet.
Tofiś nie lepszy.
Psinka chce więcej wychodzić, bo śnieg odsłonił zapaszki. Zamiast robić toaletkę, niucha aż miło![]()
Muszę też pochwalić Kubusiaod tak zaczął jeść syropek. Sam bez niczego. Zrozum tu kota nagle mu zasmakował. Jak otwieram szafkę szybko biegnie
Miraclle pisze:mir.ka pisze:
to masz własne drzewa migdałowe i kokosowe?![]()
to muszę się do Ciebie wybrać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mireczko mleko własnej roboty tylko mleko.
Przydało by się takie drzewko oj przydało
mir.ka pisze:ciekawe czy ten syropek wystarczy Ci na tyle dni ile powinien, bo mnie Pani w aptece wyliczała, na ile powinny starczyć krople do oczu dla Kai i wychodziło jej 1,5 miesiąca, a okazało się inaczej, nawet nie na miesiąc
Miraclle pisze:mir.ka pisze:ciekawe czy ten syropek wystarczy Ci na tyle dni ile powinien, bo mnie Pani w aptece wyliczała, na ile powinny starczyć krople do oczu dla Kai i wychodziło jej 1,5 miesiąca, a okazało się inaczej, nawet nie na miesiąc
Daje im go mniej niż powinni brać.
Jak liczyłam dawkę poprawna powinno starczyć na ok 36 dni, a w wersji mniejszej na 45 dni.
Na ile starczy zobaczymy.
Im dłużej tym lepiej dla moich ubogich finansów.
mir.ka pisze:
za Kai Azopt płacę 40 zł, muszę jej kropić 2 razy dziennie, ale oczka ma już nawet ładne, nie wystają i nie są czerwone
Myszolandia pisze:
gdzie cioteczka gdzie ? !!!!!
aaale jak to? na wątek tylko zajrzy ?
znowu mnie w wał załadowałaś![]()
Śpisz od ściany,albo na podłodze,pomyśle jeszcze![]()
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
co tak u Was? kotki opalały dzisiaj futerka w słoneczku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 133 gości