Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewentualnie pisze:Kamakolo niestety nie moge Ci odp na wiadomosc,chyba,ze jestem ślepa ;p dzieki za wiadomoscmiała sraczke mała,ale do rana tylko siusiala wiec mam nadzieje,Że to było jednorazowe.. Ciekawa jestem co tam bidulka robi sama.ale jest bystra dziewczynka.nie wiem tylko jak sie uczy kotka uczy korzystać z drapaka ?zamiast mebli,bo moje poprzednie tylko na drapak,a ona jak drapie po meblach to zabieram ja na drapak i tam kończy drapanie,ale nie wiem czy dobrze robie
Kamakolo pisze:Odzyskałam net!
Ewentualnie pisze:To ja F.
Buu biedny Mirander
A moja Burasia od teraz Lunaśpi sobie słodko pod kocykiem przy kaloryferku w legowisku Efesa
tuli sie do moich kociakow,ale one sycza i wieją poki co,dobrze,ze nie dochodzi do łapoczynów
narazie nie kicha i nosek jej się troche odblokował,bo już tak nie charczy jak oddycha.
Strasznie mnie rodzice skrytykowali za to ze ja wzielam,no ale coz.w koncu nie mieszkamy razem i nie powinni sie wtracac.
Witaj F.Witaj w gronie strasznej patologii. Dwa koty w ostateczności są dopuszczalne. Trzy i więcej to już patola (jak rodzina wielodzietna).
Zatem szeroko otwieramy ramiona i witamy Cię serdecznie
Kamakolo pisze: Powiedz JAK Ty to robisz, że wskakujesz MIĘDZY nasze wpisy??????????
puskas1 pisze:Wgląda na to, że potencjalne domy należy testować również pod kątem patologicznego narcyzmu i ogólnie socjopatii![]()
Ewentualnie witaj![]()
malutka miała szczęście![]()
Pani Milvo klnijcie po chińsku, bo bana dostaniecie
milva22 pisze:A to ja mam jeszcze pytanie. Czy mogę wypowiedzieć się na stronie Miranderka na Fb? Grzecznie, bez przeklinania? Bo to już jest pewne z ich strony... nie chce narobić siary gdyby się wycofali z decyzji, gdyby cała sprawa okazała się żartem... bo fajnie by było gdyby tak było.. bo może cała ta sprawa to przejaw dziwnego czarnego humoru...
puskas1 pisze:Mam pytanko - ktoś jeszcze reflektuje na jutrzejsze walentynki u mnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 303 gości