Wszystkie rzeczy sa nowe, nadaja sie na prezent

Przesyłka zgodnie z Cennikiem PP na koszt kupującego.
Bazarek potrwa do 28.02.
Przesylki bede wysylac w dniu zaksiegowania wplaty (mbank), dane do wplaty bede wyslac w pw
WAZNE tytul wplaty: 'zwrot +nick kupujacego'
No to jak? POMOŻECIE?!
Co mamy na pierwszy rzut? Kocie skarpetki!! Tak, tak. Ostatnio sprzedały się na pniu, a teraz mam dla Was kolejne trzy pary

1. Brazowe kocie skarpetki, free size, wedlug mnie rozm 37/39 dlugosc bez rozciagania 17cm, po rozciagnieciu do 25-26cm. Cena KT: 15 zl kupila aleusha
2.Czarne kocie skarpetki, free size, wedlug mnie rozm 37/39 dlugosc bez rozciagania 17cm, po rozciagnieciu do 26cm Cena KT: 15 zlkupila aleusha
3. Pasiaste kocie skarpetki, free size, dlugosc bez rozciagania 18cm, po rozciagnieciu do 27cm,miesiste. Cena KT: 15 zlkupila aleusha
4. Kocie długopisy, wklad czarny, cena KT za sztuke: 5 zl
a) bialy - kupila alessandra
b)roz - kupila alessandra

5. Pendrive 8GB, nowy, nie uzywany, cena KT: 25 zl kupione: eMPe
6. Kocie naklejki, idealne do terminarzy/kalendarzy. 6 arkusikow, cena KT za komplet: 12 zl

7. Kocia broszka w swiatecznym pudeleczku, dl ok 4,5 cm. Cena KT 20zl

8. Koci zegarek,rowniez nowka sztuka

9. Krem odzywiajacy Yves Rocher, Nutritive vegetal do suchej i bardzo suchej skory, 50ml Cena KT: 20 zl kupila czarno-czarni
10. Pedzel Ecotools do pudru, mam z tej serii kilka pedzli i sa superowomieciusie, polecam. Pedzel ma bambusowa raczke. Cena KT: 15 zl kupila LadyStardust
11. The body shop, maslo do ciala kokosowe, 50ml Kupione w Szwajcarii

12. Cottage, nawilzajace mleczko pod prysznic o zapachu czarnej wisni i pistacji, 250 ml (bez parabenow). Wierzcie mi na slowo- dobrze, ze na butelce jest ostrzezenie coby go nie pic

13. Tołpa, nawilzajacy krem odprezajacy, na dzien, lekka formula z SPF15. Bez parafiny, sztucznosci i parabenow. 40ml, data uzywalnosci: 11.2015Cena KT: 30 zl kupila franeczka2
14. Mleczko do ciala o zapachu konwalii Yves rocher, 200ml, Cena KT: 10 zl kupila alessandra

15. Zel-krem pod oczy Dermedic Hydrain2m uwaga oba opakowania data uzywalnosci 05.2015 Cena KT: 10 zl
a) kupila czarno-czarni
b)kupila aleusha
15/16.Balsam do ciala Oliva by css, z organicznej oliwy z oliwek, 95% certyfikowanych, ekologicznych skladnikow. Bez parabenow, silikonow i parafiny. 450ml. Cena KT: 20 zl kupila czarno-czarni
16.Kolczyki z antyalergicznymi biglami, Cena za pare: 5zl

17. Bransoletka z koralikami Murano i oczywiscie kotkiem

18. Piekny naszyjnik w azjatyckim stylu, z usmiechnietym ceramicznym kotem. Dlugoscia steruje sie poprzez supelki. Cena KT: 20 zlkupila tinga7

19. Pas bezpieczenstwa dla zwierzaka. Cena KT 9zl kupila franeczka2

20. Kocie kolczyki, Cena KT: 10zlkupila tinga7

21. Koci naszyjnik do kompletu, Cena KT: 10 zlkupila tinga7

22. Kocie zawieszki, posrebrzane. Mam 2 szt. Dlugosc 2,5 cm.

1 szt kupiona przez czarno-czarni

Uff, oby to, ze bazarek rozpoczyna sie w piatek 13go Was nie zrazilo

Na wszelkie pytania chetnie odpowiem