Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 05, 2015 0:36 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

No proszę o tym nie wiedziałam 8O Muszę się dokładnie dopytać koleżanki co pracuje w skarbowym jak ona to widzi i co zrobić,żeby się mnie skarbówka nie czepiała i jakie warunki muszę spełnić, bo u mnie na wiosce...Ehhh, szkoda gadać, miesiąc temu sąsiadowi "życzliwi"nasłali sanepid, bo przebudowywał szambo przydomowe... A wszystkie zezwolenia papiórki papióreczki miał jak się należy. Problem w tym,że sąsiad zarabia nieco więcej niż średnia krajowa wynosi i sąsiadom się to nie podoba...Zawistne świńskie cycki oraz chamskie mordy. I tego właśnie się boję,jak się ktoś dowie to mogę mieć bal....Jak raz mam sąsiadkę, której życie jest tak straszliwie nudne,że bardzo ale to bardzo interesuje ją na przykład moje. I innych sąsiadów życie też. Zawsze pierwsza wie co się na wiosce dzieje, a ja i tak mam u niej przechlapane bo mnie życie prywatne sąsiada nie interesuje w najmniejszym stopniu, o czym nie omieszkałam jej poinformować, możliwe, iż tonem mało przyjemnym.A najlepsze jest to,że gdyby jeden z drugim ćwok tutejszy się zabrał do uczciwej pracy to też by miał kasę ale nie, lepiej sępić 5 zeta na wino albo drzewo kraść w lesie. Narodek zasrany....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pt lut 06, 2015 21:32 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

czy ja bym mogła coś zamówić?
tak? :wink:
- materacyki do transporterów - dwie sztuki pikowane o wymiarach 25 x 40 cm, dwukolorowe, z czarną lub w innym kolorze łapką
- materacyki-poddupniki naparapetowe, pikowane, dwukolorowe, każdy z innym kotem i w innym kolorze tenże kot, z farfoclami do przytrzaśnięcia oknem - trzy sztuki o wymiarach 30 x 90 cm
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Pon lut 09, 2015 22:52 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

kocia_mendka pisze:No proszę o tym nie wiedziałam 8O Muszę się dokładnie dopytać koleżanki co pracuje w skarbowym jak ona to widzi i co zrobić,żeby się mnie skarbówka nie czepiała i jakie warunki muszę spełnić, bo u mnie na wiosce...Ehhh, szkoda gadać, miesiąc temu sąsiadowi "życzliwi"nasłali sanepid, bo przebudowywał szambo przydomowe... A wszystkie zezwolenia papiórki papióreczki miał jak się należy. Problem w tym,że sąsiad zarabia nieco więcej niż średnia krajowa wynosi i sąsiadom się to nie podoba...Zawistne świńskie cycki oraz chamskie mordy. I tego właśnie się boję,jak się ktoś dowie to mogę mieć bal....Jak raz mam sąsiadkę, której życie jest tak straszliwie nudne,że bardzo ale to bardzo interesuje ją na przykład moje. I innych sąsiadów życie też. Zawsze pierwsza wie co się na wiosce dzieje, a ja i tak mam u niej przechlapane bo mnie życie prywatne sąsiada nie interesuje w najmniejszym stopniu, o czym nie omieszkałam jej poinformować, możliwe, iż tonem mało przyjemnym.A najlepsze jest to,że gdyby jeden z drugim ćwok tutejszy się zabrał do uczciwej pracy to też by miał kasę ale nie, lepiej sępić 5 zeta na wino albo drzewo kraść w lesie. Narodek zasrany....

jak będziesz coś wiedziała to daj znać - tez jestem zainteresowana :wink:

no niestety "życzliwych" w naszym kraju nie brakuje :evil:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt lut 20, 2015 23:33 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

łoj - dostałam com chciała :lol:
ale jaka duuuuuża paka!! i dzikie stada myszy się w niej zalęgły - uciekały do lepszego? :wink:
wszystko prześliczne, robione z miłością do kotów - to się czuje
bardzo dziękujemy!!!
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Pt mar 06, 2015 20:16 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

zamówienie specjalne:
1. poducha koloru turkus, wymiary 17x27 cm
2. poducha koloru fuksja wymiary 19x39 cm
Sorki za dzikie wymiary :oops: , ale tyle mają transporterki.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt mar 06, 2015 21:01 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

To ja tez poproszę poduchę różowo fioletową , pikowana szeroką na 28 cm ( żeby po wypełnieniu pasowała na 25 cm parapet ) i długa na 110 cm. Z tymi fruwajkami do zatrzaśnięcia oknem. I oczywiście proszę o kosztorys. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro mar 11, 2015 13:13 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

:)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 07, 2015 10:00 Re: Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Dzień dobry,

a jakiś fajny ocieplacz na transporter Atlas20 jest szansa zrobić (wymiary 58 x 37 x 32 cm)? W kolorze fioletowym, jeśli można, a jak nie można, to w jakimkolwiek ;) Plus poduszka na parapet, ale najpierw muszę w domu wymiary pobrać (w tym kotów :lol:)

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Pon sie 10, 2015 11:22 Re: Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Z przykrością stwierdzam, że do dzisiaj nie otrzymałam zamówionych rzeczy mimo zapłacenia w dniu 16 kwietnia umówionej kwoty (105 zł). "Po drodze" upominałam - nadaremno. Otrzymywałam obietnice, w tym, że paczka już spakowana i czeka tylko na pójście na pocztę. Od 25 czerwca na pocztę kociej mendce nie udało się trafić i nie skontaktowała się ze mną. Pieniędzy też nie oddała. Odradzam wszystkim składanie zamówień. Ja idę w piątek na policję.

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Pt sie 28, 2015 16:07 Re: Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Odnośnie postu powyżej: Z lekkim opóźnieniem ale: Na wątku historie mrożące krew w żyłach wyjaśnione co jest, dołożę jeszcze i tu.
W dużym skrócie bo nie mam w zwyczaju się tłumaczyć: Życie mi się powaliło w jasną cholerę na dzień dzisiejszy nadal nie jestem pewna na jakim świecie żyję. Sprawę z Dark Angel wyjaśniłam, kasa zwrócona,przeprosiłam. tyle w temacie, dziękuję, spowiadać się nie mam zamiaru. Szczególnie z życia prywatnego. EOT.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

[poprzednia]