I kolejny miesiąc minął Dzisiaj śniła mi się Madzia, ratowała kolejnego zwierzaka. Smutno mi
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
dolabra pisze:Kilka dni temu odeszla delfinka pomyslalam ze tyle Dziewczyn odeszlo.. I Magija i horacy i Zosia.. Czemu tak sie dzieje.. Czemu taki smutek..
I inne.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM
Dziś rozpoczyna się gregorianka w intencji Magdy (będzie trwała do 31 lipca). Jeśli ktoś chce, może się duchowo dołączyć - dla Boga nie ma znaczenia miejsce i czas.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
W ostatnich dniach często myślę o Madzi. Wczoraj przewróciłam kartkę w kotylionowym kalendarzu i widząc napis "lipiec" od razu posmutniałam Straszne, jak ten czas leci.