forumowa delfinka[*] i Jej koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 07, 2015 23:29 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

ewan pisze: gdyby trzeba było zrobić wydarzenie na fb podejmę się, najpiękniej jak będę umiała.

zatem bardzo proszę zrób wydarzenie na FB,ani ja ,ani AnielkaG nie mamy FB-nie zrobimy

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Nie lut 08, 2015 0:07 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

ja mam FB, ale ani nie umiem ani fizycznie i logistycznie nie dam rady prowadzić wydarzenia na FB
AnielkaG

Post » Nie lut 08, 2015 0:26 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

Bardzo mi przykro ;(

[']

_______

AnielkaG wysyłam pw
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Nie lut 08, 2015 0:46 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

ewan pisze:W adopcji pomóc nie mogę, gdyby trzeba było zrobić wydarzenie na fb podejmę się, najpiękniej jak będę umiała.

Jak już zrobisz wydarzenie proszę daj linka poudostepniam gdzie się da. Wychodzi, że Bajka i jeden dwupak ma dom czyli trzeba domu dla drugiego dwupaka i Maćka plus stajnia z wyszynkiem dla dwójki dzikunow.
Ja oferuje transport ewentualny i udostępnianie na FB.
ObrazekObrazekObrazek

leeann

Od: Sob cze 15, 2013 21:34

Post » Nie lut 08, 2015 8:55 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

Bardzo proszę na pw wysłać mi dokładnie które zwierzaczki są do adopcji. Wszystkie ich dane wezmę z blogu.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lut 08, 2015 9:59 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

ewan pisze:Bardzo proszę na pw wysłać mi dokładnie które zwierzaczki są do adopcji. Wszystkie ich dane wezmę z blogu.

PW poleciało

tabo10

Post » Nie lut 08, 2015 10:08 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!!! Błagam o DS dla Jej kotów!

CatAngel pisze:Jak trzeba ogl zwierzaki piszcie proszę. Pomogę choć tak.

zrób proszę,jeśli możesz ogłoszenia dla suni Pchełki (dane są na Basi blogu,tam też są filmiki-link w 1poście),sunia jest lękliwa (boi się nawet kotów),potrzebuje spokojnego domu ,który pozwoli jej pozbyć się strachu,wytuli,wygłaszcze,by człowiek miał dla niej czas.

tabo10

Post » Nie lut 08, 2015 12:08 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Chciałabym jeszcze zapytać, bo myślę że to teraz równie ważne dla Rodziny i zwierzaczków, bo może się zdarzyć że osoby biorące udział w wydarzeniu, które nie będą mogły pomóc w adopcji, zechcą wesprzeć groszem lub karmą. Czy mogę zatem udostępnić konto do wpłat lub wysyłki karmy? I które konto, Basia podawała w blogu konto VIVA, i czy może być dopisek "Osierocone zwierzęta delfinki" czy inne?
Przepraszam, że ja z takimi przyziemnymi sprawami :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie lut 08, 2015 16:56 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Do konta VIvy nie mamy dostępu, nawet nie wiem z kim się kontaktować w tej sprawie. Mogę udostępnić moje konto, ja będę kupować karmę, będę ze zwierzętami jeździć do weta (może którys kot wymaga karmy specjalistycznej - są 4 staruszki i co najmniej 2 koty z problemami z drogami moczowymi). Rodzina nie pomoże ani w adopcjach ani w logistyce dotyczącej zwierząt.
AnielkaG

Post » Pon lut 09, 2015 10:13 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

"Kiedy odchodzą dobre Anioły a jest ich przecie nie wiele
To smutne zwierzę zostaje samo, każdego dnia i w niedzielę
Już nie ma przy nim kochanej dłoni, i nie ma serca czułego
Czy znajdzie się inny Anioł który obroni od złego?"

https://www.facebook.com/events/1505590 ... /?source=1

Gdyby były jakieś uwagi to proszę pisać, poprawię.
AnielkaG zaprosiłam Cię do swoich znajomych i chciałabym zrobić administratorem wydarzenia bo będziesz mogła udzielać informacji na bieżąco.

P.S. Dziewczyna z Warszawy zaoferowała dom dla jednego kota. Tel. podam na pw.
Ostatnio edytowano Pon lut 09, 2015 11:00 przez ewan, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lut 09, 2015 10:53 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Dopiero dzisiaj przeczytałam

Delfinko [*]
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lut 09, 2015 12:05 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

ewan dodaj proszę ,że sunia Pchełka jest lękliwa,boi się i poszukuje spokojnego domu,który umocni w niej poczucie bezpieczeństwa,pokona strach

a u Bajki,że niedowidzi na jedno oko

to ważne w adopcjach,by potencjalni chętni mieli świadomość jakie zwierzę przygarniają

tabo10

Post » Pon lut 09, 2015 12:25 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

Poprawię, choć przy każdym opisie podałam linki do konkretnej strony bloga. Najmniej znalazłam o Bajeczce, gdzieś jest o niej coś więcej.
Jak tylko zauważycie jakieś braki, piszcie proszę.
No i jeszcze raz przypominam o ofercie domu w Warszawie.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lut 09, 2015 13:47 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

podaj proszę nr na PW domku,który się zgłosił,czy to oferta DTczy DS,napisz ,jeśli wiesz coś więcej o domku-koty sąw trakcie oględzin,w tym weterynaryjnych,więc jeszcze troszkę to potrwa z adopcjami

tabo10

Post » Pon lut 09, 2015 15:00 Re: Forumowa delfinka NIE ŻYJE!Błagam o DS dla Jej kotów,sun

BARDZO PROSZĘ O ROZSYŁANIE WYDARZENIA NA FB

https://www.facebook.com/events/1505590 ... /?source=1

ewan :1luvu: serdeczne dzięki za Jej pracę i zrobienie wydarzenia

tabo10

[poprzednia][następna]