Dwa są w ds

Moderator: Estraven

lidka02 pisze:Kochani chciałam serdecznie podziekowac za sterylizajce kotków .Dziękuje
Dwa są w ds

Chiara pisze:Pani Iwona dość długo odbijała się od różnych drzwi poszukując pomocy dla wolno żyjącej kotki, która bytuje w Skarżysku Kamiennej...
"Witam serdecznie
Piszę do Państwa, ponieważ zauważyłam, że pomagacie Państwo w sterylizacji w różnych regionach kraju. Nie wiem na ile to możliwe, czy specjalizujecie się w Waszym konkretnie regionie, czy naprawdę można do Państwa napisać z prośbą o pomoc..
Więc pomyślałam, że zaryzykuję i napiszę."
Kotka urodziła dwa mioty dzikusków, więkość zmarła na panelukopenię, żyją dwa. Od razu zaangażowałam PS w pomoc, pani Iwona klatkę łapkę musiała pożyczyć w Radomsku. Kotka N°530, za zabieg zapłaciliśmy 120 zł ( Rachunek nr 01/2015 z dnia 26.01.2015 na kwotę 120 zł ), oni dopłacili jeszcze 50 zł za przechowanie...
Zaproponowałam pomoc dla dzieciaków, gdy dorosną.
Tak, my Was chcemy. Naprawdę. Albo zorganizujemy pomoc dla wszystkich kotów albo padniemy. Piszcie, trzeba się śpieszyć, trzeba zdążyć przed wiosną, przed panleukopenią, przed topieniem...

Już jesteśmy pod kreską, ale wsparcie od Was płynie...
, którym pomogła pani Krystyna z Zawad. Ja nie wiem ile razy obróciła tym abutobusem obładowana transporterami...
Na zdjęci kotki N°572 i N°573 z Zawad:

czarno-czarni pisze:będzie 50 zł z tego bazarku od Gretty
viewtopic.php?f=20&t=167332
wysyłkę zrobię na swój koszt

czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=167470
wielkanocne serwety!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 44 gości