Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rastanja pisze:I te koszty naprawdę się zwracają, bo drapaki są niezniszczalne. vivien, Wy pożyczkę z pracy a ja całe swoje ówczesne, roczne stypendium wtedy poświęciłamale z perspektywy czasu nie żałuję.
lilianaj pisze:Dziś rano Zosia (6l) wstała z łóżka i popędziła do taty z wiadomością:"Tato, mama kupiła nowy drapak i zapłaciła kartą w sklepie", i w tym momencie przyleciał śpiący dotychczas jak suseł Paweł (10 l) i wrzeszczy: "Ale nie powiemy ci ile kosztował, bo mama zabroniła mówić"! Czujecie bluesa?
moni1234511 pisze:A mi się podoba jak kot moze chodzic na wysokosciachJak mieszkalam w Polscce mielismy pokoj polaczony z kuchnia , ale bylo duzo belek drewnianych , po ktorych Felek mogl sie wspinac i ogladac co sie dzieje za oknem z gory. Teraz mam drapak jakies 120cm i szukam zlotej raczki z pomyslem , ktory zrobi na scianie poleczki, hamaczki. Tak , zeby Felek z drapaka mogl przeskoczyc jeszcze wyzej.
Drapak widze, ze super, ale cena.... porządna
lilianaj pisze:
Vivien, to MCO?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510 i 46 gości