Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 06, 2015 10:04 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Ja będę od 17 a nowi właściciele około 18.30

Wazonek17

Od: Sob sie 02, 2014 14:57

Post » Pt lut 06, 2015 11:11 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Wazonek17 pisze:Ja będę od 17 a nowi właściciele około 18.30

Ja dziś też będę, to Ci pomogę i zobaczę jak nasz Blacky do domku idzie :) rozumiem, że udało im się przekonać tatę do kota ;)?
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

anima_a

Od: Wto gru 09, 2014 20:11

Post » Pt lut 06, 2015 13:11 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

A my się tak nieśmiało przywitamy :)
Asia i Łukasz od Rotki, Owidiusza, Scarlet, Fryderyka i tymczasowej Chmurki :)

Bo chyba możemy się pochwalić całkiem niezłym "osiągnięciem" :)
Mianowicie Chmurka daje się nam pogłaskać - dzisiaj to nawet sama chciała żeby ją miziać ;)
Łukasz miał ją na rękach to niby na początku nie chciała i się wyrywała no ale..... po jakichś 30 sekundach zaczęła mruczeć. :) :) Dostaliśmy antybiotyk i maść od Agnieszki i zaczynamy leczyć oczko - na bieżąco będziemy informować co i jak :)

Jeśli chodzi o Fryderyka to jest absolutnie bezproblemowy i KOCHANY :):)

Pozdrowienia od całej kociej piątki :)
ser_Kociątko

Post » Pt lut 06, 2015 14:16 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Super, że jesteś z nami takie kochający domek daliście naszym kochanym kociakom :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
A Chmurka chyba potrzebowała spokoju, żeby się otworzyć na mizianie :201461

Wazonek17

Post » Pt lut 06, 2015 14:20 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

anima_a pisze:
Wazonek17 pisze:Ja będę od 17 a nowi właściciele około 18.30

Ja dziś też będę, to Ci pomogę i zobaczę jak nasz Blacky do domku idzie :) rozumiem, że udało im się przekonać tatę do kota ;)?

Tak, mąż koleżanki suma sumarum zgodził się także jedyny stres to teraz zapoznanie Bleckiego z sunia Yorka :!:
Pojadę z koleżanką i jej cała rodzinką razem z Bleckim do nowego domku i zobaczę osobiście jak to będzie.

Wazonek17

Post » Pt lut 06, 2015 14:44 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

ser_Kociątko pisze:A my się tak nieśmiało przywitamy :)

Mianowicie Chmurka daje się nam pogłaskać - dzisiaj to nawet sama chciała żeby ją miziać ;)
Łukasz miał ją na rękach to niby na początku nie chciała i się wyrywała no ale..... po jakichś 30 sekundach zaczęła mruczeć. :) :) Dostaliśmy antybiotyk i maść od Agnieszki i zaczynamy leczyć oczko - na bieżąco będziemy informować co i jak :)

O witamy witamy :D
Obrazek

pyma

Od: Pt wrz 21, 2012 10:37

Post » Pt lut 06, 2015 14:48 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Dyżury

piątek (06.02) - Wazonek17
sobota (07.02) - WIELKIE SPRZĄTANIE
niedziela (08.02) - Paula P.
poniedziałek (09.01) - Georg-inia
wtorek (10.02) - Wazonek17
środa (11.02) - JoannElle
czwartek (12.02) - Pietraszka
piątek (13.02) - mgska
sobota (14.02) - pyma
niedziela (15.02) - dilah
poniedziałek (16.01) -
wtorek (17.01) -
środa (18.01) -
czwartek (19.01) -
Ostatnio edytowano Pt lut 06, 2015 21:28 przez pyma, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

pyma

Post » Pt lut 06, 2015 16:43 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Chmurka właśnie po pierwszym antybiotyku i smarowaniu oczka - wyrywała się i syczała, ale Łukasz złapał ją w rękawicach kuchennych żeby nas nie podrapała. Antybiotyk podany prosto do pyszczka, oczko będziemy obserwować. Suche skubie, wodę pije, z mokrym ma na bakier :D z kuwetki korzysta więc powodów do obaw nie mamy . Ale po wszystkim została wymiziana (hadcorowy Łukasz xDDDDD) i słodko mruczała :201461 O.o (od dzisiaj zamiast Łukasz to raczej dr Dolittle)
ser_Kociątko

Post » Pt lut 06, 2015 18:16 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Bardzo się cieszymy i bardzo dziękujemy!:) Po takim rozpieszczaniu mała Chmurka nie będzie chciała szukać nowego domu.:)

Paula P.

Od: Nie lis 09, 2014 10:22

Post » Pt lut 06, 2015 18:20 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Jeśli jest taka potrzeba, mogę nie przyjeżdżać jutro, tylko podjechać na dyżur w niedzielę pojutrze, bo widzę że nie jest obstawiona. Pasuje Wam?

Paula P.

Post » Pt lut 06, 2015 20:53 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Blacky pojechał do domku :1luvu: :ok:
Lidka, powiedz jak było? Jak się zwierzaki zachowywały?
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

anima_a

Post » Pt lut 06, 2015 21:05 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Cieszę się, że mogę Was poznać i że nasze kochane Stworki mają takich fajnych ludzi :1luvu:

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Pt lut 06, 2015 21:13 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Witamy witamy :D
Colette

anima_a

Post » Pt lut 06, 2015 21:27 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Paula P. pisze:Jeśli jest taka potrzeba, mogę nie przyjeżdżać jutro, tylko podjechać na dyżur w niedzielę pojutrze, bo widzę że nie jest obstawiona. Pasuje Wam?

Pasuje jak najbardziej :D
Obrazek

pyma

Post » Pt lut 06, 2015 21:42 Re: Kociarnia Kotyliona - dyżury - koty szukają domków

Ok, to jutro mnie nie będzie, jestem za to w niedzielę około 14.00.

Paula P.

[poprzednia][następna]