Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmicielki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 06, 2015 19:11 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Pierwsza faktura zapłacona, ale nazwisko zakleiłam, żeby tak wszystkich danych w internet nie wpuszczać. Wszak licho nie śpi.

Edit. Zgodnie z dobrymi radami forumowiczek zakleiłam też adres

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lut 06, 2015 22:14 przez Migota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Pt lut 06, 2015 19:13 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

mgj pisze:poprosze numer konta.

wysłałam :D
Obrazek

Migota

Post » Pt lut 06, 2015 19:25 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Poproszę o numer telefonu do pani Ewy. Nie mam konta internetowego i nie umiem robić przelewów, ale chętnie wspomogę.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie lut 08, 2015 13:53 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

hop :)
Obrazek

Migota

Post » Nie lut 15, 2015 14:24 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Kochani, bardzo dziękuję wszystkim za okazaną pomoc.
Mam prośbę. Podałam jeszcze kilku osobom konto do wpłat, ale nic poza kwotami wpisanymi na listę do tej pory nie wpłynęło. Jeśli ktoś chciałby jeszcze coś wpłacić, to proszę, aby zrobił to w tym tygodniu. Jeśli nie, to nie będzie problemu. Chciałabym zakończyć tę sprawę ze swojej strony, przynajmniej na razie, ponieważ muszę się zająć własnymi problemami, których się ostatnio nazbierało. Dlatego będę tu zaglądać zdecydowanie rzadziej. Kilka osób ma telefon do Ewy, więc gdyby ktoś jeszcze chciał się z nią skontaktować, to proszę, podajcie go dalej na pw. Swój telefon też podawałam na pw, więc gdyby wyskoczyło coś ważnego to dzwońcie.
Obrazek

Migota

Post » Pon lut 16, 2015 23:31 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Pani Ewa otrzymała sporą pomoc od forumowiczów z Agilis Cattus
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Wto lut 17, 2015 19:34 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

madziulam2 pisze:Pani Ewa otrzymała sporą pomoc od forumowiczów z Agilis Cattus

Faktycznie, sporą. Chyba już telefonicznie dziękowała, ale i ja tu w jej imieniu podziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Migota

Post » Wto lut 17, 2015 20:01 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Migota pisze:

Faktycznie, sporą. Chyba już telefonicznie dziękowała, ale i ja tu w jej imieniu podziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękowała, dziękowała ale napisałam tutaj nie dla podziękowań a dla informacji :D
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon lut 23, 2015 12:55 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

madziulam2 pisze:
Migota pisze:

dziękowała, dziękowała ale napisałam tutaj nie dla podziękowań a dla informacji :D

:D
Obrazek

Migota

Post » Pon lut 23, 2015 20:56 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Cieszę się :1luvu:
Ale uważajcie bo na tym forum LICHO nie śpi i straszy donosami do US :mrgreen: Zaczynam się bać o osoby którym tu na Miau pomoc jest udzielana, pełno tu zawiści i zazdrości a przede wszystkim podłości. Ale jest jeszcze większe grono wspaniałych ludzi, którzy bezinteresownie pomagają. :ok: :ok: :ok: :201494

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 01, 2015 19:24 Re: Wątek pomocowy dla Ewy z Korsaka, wieloletniej karmiciel

Gosiagosia pisze:

Cieszę się :1luvu:
Ale uważajcie bo na tym forum LICHO nie śpi i straszy donosami do US :mrgreen: Zaczynam się bać o osoby którym tu na Miau pomoc jest udzielana, pełno tu zawiści i zazdrości a przede wszystkim podłości. Ale jest jeszcze większe grono wspaniałych ludzi, którzy bezinteresownie pomagają. :ok: :ok: :ok: :201494

No co ty? To już ręce opadają.
Cóż, we Wszechświecie zawsze musi być równowaga. :( Ale i tak dobro zawsze zwycięży, bo czy to zło, czy dobro wyrządzone innym, czy to ludziom czy zwierzętom i tak do nadawcy wróci. Takie jest prawo Wszechświata.
Obrazek

Migota

[poprzednia]