Cztery najbardziej ukochane koty Basi i jedna sunia,która jest mocno związana z TŻ-tem Basi zostają.
Ogłoszenia potrzebne będą dla 5 kotów: Logina i Diany,Bartka i Tiny( ONE JUŻ RAZ STRACIŁY DOM JAK ICH PIERWSZA OPIEKUNKA ZMARŁA 2013r.!

Jeśli ktoś może się zająć ogłoszeniami, bardzo proszę niech da znać. Niestety narazie nic więcej oprócz info zamieszczonych w linkach nie jestem w stanie powiedzieć,dodać o kotach i suni. Pojedziemy z AnielkaG do zwierząt Basi wkrótce,porobimy nowe zdjęcia,wówczas będziemy wiedzieć coś więcej,ale nie teraz- musimy uszanować pierwsze najtrudniejsze dni Rodziny.
Ja nie zrobię wydarzenia na FB-nie mam go i nie jestem w stanie tam tego pilotować. Jeśli ktoś mógłby je zrobić niech da znać-zapewne byłoby b.potrzebne.
Delfinka miała użyczone podkonto(?) w Vivie (info jest na Jej blogu)- prawdopodobnie można by było tam kierować wsparcie finansowe dla Jej kotów i psów-ale nie wiem jak to teraz(gdy Jej już nie ma) mogłoby funkcjonować? Czy lepiej aby któraś z nas użyczyła swojego konta i z wpisami na miau kto wpłacił(nick) i ile zrobić zestawienie na wątku? Sama nie wiem.Może coś podpowiecie.
O dniu i godzinie pogrzebu zamieszczę dokładne info na wątku w stosownym czasie (najprawdopodobniej będzie to cmentarz na Wawrzyszewie).