Sihaja pisze:Hej słoneczka
Hej Dorciu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:SiemotaMotaSie![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Wypiję każdą, bo jestem grzecznym gościemOooo balsam dla moich zszarganych nocą nerwów zdjęcia Kretuszek i te teksty
Japa cała się śmieje. Ładny masz dywan, w ogóle podba mi się u Ciebie, wysokie okna, plamy światła, klimatyczne drzwi i te przestrzenie
A co do zdjęć w trakcie niesnasek
No chyba nie myślałaś, że Śliczne Perełki dadzą zrobić sobie "dowód w sprawie"
klaudiafj pisze:No tak, spore. Niby czynsz mały, ale np media dużo wychodzą np ogrzewanieMój m. i teść chcieli obniżać sufity, żeby mniej trzeba było grzać, nie zgodziłam się na to, uważam że to głupota. Po to kupuje mieszkanie z kubaturą żeby ją mieć i mieć tą przestrzeń a nie sprowadzać każdego mieszkania do pudełka od zapałek, klitki, jak w blokach byle mało płacić, prawda? Ja nie mam wysokich sufitów, raptem o 30 cm wyższe niż w bloku. W ogóle całe życie mieszkałam w blokach. Ja znalazłam na to lepszy sposób, pisałam Ci już
Kupiłam żyrandol z wiatrakiem i on mi idealnie nagrzane powietrze z góry rozdmuchuje w dół i po całym mieszkaniu. A takie wysokie mieszkania jak u Ciebie były w pałacach
Caragh pisze:A mnie się takie wysokie nie podobają. Ma być mieszkanie, nie katedra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 32 gości