Teraz już chyba wiem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pyma pisze:Fryderyk pojechał w piątek do domu i wczoraj wrócił ale jutro jedzie do 100 razy lepszegodo Rotki i Scarlet i to jest własnie ten właściwy dom dla Fryderyka.
Wczoraj pojechał do domu Rambo !!!![]()
![]()
AgnieszkaH. pisze:Dzisiaj przyjechał do lokalu Blacky, kot z Zielonego Romanowa. Jest pięknym, młodym, czarnym kocurkiem, nie chciał zejść z kolan Ani. zrobiłyśmy mu parę fotek i Ania napisze mu ogłoszenie. Zdecydowanie musiał mieszkać w domu, od razu położył się na kanapie i wyglądał na szczęśliwego wśród ludzi i w ciepełku.
Georg-inia pisze:pyma pisze:Aga a jaka jest jego historia i co z kwarantanną ?
Iza, to ta "kotka w ciąży" Romanowska, co Aga pisała wcześniejokazała się być wykastrowanym kocurkiem... Kot był dwa dni w lecznicy, przebadany gruntownie przez Anię, jest już zaczipowany, odrobaczony i zaszczepiony. Miał posiedzieć w klatce, ale tak jakoś wyszło przy tych meblach...
Nie wiem też, czy dziewczyny zamknęły Sokolniczkę w klateczce... trochę już mi się spieszyło po tych szafkach i zostawiłam ją na głowie dyżurnymOna jest odrobaczona profenderem, kwarantannę już odbyła w lecznicy, może latać luzem, ale chyba się trochę boi. Leków nie dostaje.
Antonio w szpitaliku, je renal, bez leków, za jakiś tydzień ma pojechać na kontrolę krwi. Dziś trzeba go odrobaczyć Cestalem albo Milbemaxem.
Georg-inia pisze:jeśli Jadzia wymiotuje to nie karmcie jej na siłę!!!
dilah pisze:Matko zmniejsz zdjęcia, bo sie forum rozjechało
anima_a pisze:Georg-inia pisze:jeśli Jadzia wymiotuje to nie karmcie jej na siłę!!!
dzisiaj, widzę, jest Pietraszka na dyżurze. Aga, będziesz jeszcze o 18.30? wtedy przyjadą dwa worki ociepliny, pan przywiezie i wniesie, tylko żeby ktoś jeszcze był... zapytam też mojego Wieśka, czy będzie jeszcze o tej porze.
Nie nie, karmienie było najpierw, a dopiero po godzinie były wymioty wodą.
Georg-inia pisze:jeśli Jadzia wymiotuje to nie karmcie jej na siłę!!!
dzisiaj, widzę, jest Pietraszka na dyżurze. Aga, będziesz jeszcze o 18.30? wtedy przyjadą dwa worki ociepliny, pan przywiezie i wniesie, tylko żeby ktoś jeszcze był... zapytam też mojego Wieśka, czy będzie jeszcze o tej porze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości