Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Co to za śmieszny rok, swoją drogą. U Ciebie śnieży a u nas - nic![]()
Alyaa pisze:Hańka pisze:Co to za śmieszny rok, swoją drogą. U Ciebie śnieży a u nas - nic![]()
Eeee.... Jakie nic? W zeszły weekend napadało jak głupie, w środku tygodni poprawiło i biało wszędzieDzisiaj rano doszła mgła i nie dało rady odróżnić ziemi od nieba, bo zlewało się wszystko w paskudnym biało-mlecznym kolorze
![]()
Zgadzam się, po części, z Birfanką: rzondam wiosny! Ale nie tylko w lutym! Również w styczniu, marcu, grudniu i listopadzie!!! W październiku może być ciepła, złota jesień.
Hańka pisze:Alyaa pisze:Hańka pisze:Co to za śmieszny rok, swoją drogą. U Ciebie śnieży a u nas - nic![]()
Eeee.... Jakie nic? W zeszły weekend napadało jak głupie, w środku tygodni poprawiło i biało wszędzieDzisiaj rano doszła mgła i nie dało rady odróżnić ziemi od nieba, bo zlewało się wszystko w paskudnym biało-mlecznym kolorze
![]()
Zgadzam się, po części, z Birfanką: rzondam wiosny! Ale nie tylko w lutym! Również w styczniu, marcu, grudniu i listopadzie!!! W październiku może być ciepła, złota jesień.
U nas - nad morzem, znaczyWystarczy pojechać na Kaszuby, tam jest biało.
Hańka pisze:Brysko, czy mogę na Twoim wątku prywatnie nawrzucać pewnej osobie?
Chat pisze:Ja tezNasza wies jest na gorce...zjedz sobie jak wszystko oblodzone...
Bryska4 pisze:Hańka pisze:Brysko, czy mogę na Twoim wątku prywatnie nawrzucać pewnej osobie?
Węszę podstęp,więc wrzucaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 30 gości