Ona naprawdę jest wyjątkowa!
Mogę zapytać ile ona waży? Ze zdjęć wnioskuję ze jest większa kocicą?
Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Ty wiesz jak mnie uszczęśliwić![]()
Ona naprawdę jest wyjątkowa!![]()
Mogę zapytać ile ona waży? Ze zdjęć wnioskuję ze jest większa kocicą?

Moli25 pisze:Mojej teściowej perska żyła 18 lat. Ale była taka Franca niedobra ze ja ani razu jej nie poglaskalam. Miała czarne podbniebienie i nawet czesac się nie pozwalała![]()
O to podobna waga do mojej kocicy, ale jak w Rudzi płynie perska krew to futro pewnie robi wrażenie ze kot jest duży.
Jest naprawdę piękna

mir.ka pisze:Moli25 pisze:Ja chciałam jeszcze dodać, że podziwiam urodę Rudzi i nie skromnie napisze ze jakbym gdzieś ją spotkała to bym ją skradła bo tak mnie się ona cholernie podoba
nie wiem czy by ci się udało bo jej nie można złapać na ręce, na kolana też nie wejdzie![]()
ale w ramach rekompensaty kilka jej fotek![]()

Kotina pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Ja chciałam jeszcze dodać, że podziwiam urodę Rudzi i nie skromnie napisze ze jakbym gdzieś ją spotkała to bym ją skradła bo tak mnie się ona cholernie podoba
nie wiem czy by ci się udało bo jej nie można złapać na ręce, na kolana też nie wejdzie![]()
ale w ramach rekompensaty kilka jej fotek![]()
takie cudo i nie chce na rączki![]()
przepiękna mordusia ... słodka księżniczka

Pilnuje porządku w Waszym królestwie? Puchata jest bardzo
klaudiafj pisze:Hej) Rudzia Pięknotko a gdzie Ty chodzisz, że jesteś cała z węgla?
Widać, że nie leży tylko na poduszkach, ale ciężko gdzieś pracuje
Pilnuje porządku w Waszym królestwie? Puchata jest bardzo
Dla wagi dobrze robi drugi kot, też o tym czytałam. Nie ma to jak ruch we dwoje, nocne kocie galopy, och jak to cieszy japkę, jak jeden kotek skrada się na drugiego, jak jeden biega, a drugi patrzy co ten wyprawia szalony; ale Martusia nie wie o czym mówię hehe
![]()
Ja poproszę też o zdjęcia pozostałych kotków, Elenki i Tofika

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Lifter i 26 gości