AYO pisze:Bo do Łodzi jakby za daleko tak co iraz

Ale opcja jest
Birfanka pisze:Jak sie cudnie panosza!
Co do zaborczej kociej milosci, docen, ze Dzygit przynajmniej nie dysponuje spizowym glosem

Na zdjęciach zwłaszcza
Doceniam, Dżygit świerszczy i pipa. A głosik ma cieniutki, po jajkach nawet wspomnienia nie zostało, a ten jakby przed mutacją
Farinelli, czy jak
Nie pamiętam jak to było z Draculem

Czy jako młody kot też miał taki spiżowy głos? Czy dopiero z wiekiem nabrał tego odcienia.
ewan pisze:No wreszcie się doczekałam pochwał mojego chrześniaka

Jednak te moje przycinki tu i ówdzie na coś się przydały
Cudne, rozprzestrzenione do granic, dbające o porządek koty
A herbatka jakby z wkładką było, to by lepiej grzała

Bo jest taka opcja, że zamiast wymienić czy zwrócić wolność, można podwieźć do Krakowa.
Porządek, wyraźnie koty mają inną wizję porządkowania niż ja. Muszę to przemyśleć
felin pisze:Chyba te bure tak mają - Lucek też się pcha wszędzie tam, gdzie ja; nawet do kibla razem chodzimy i siedząc na tronie mam kotka głaskać oczywiście

Męczące to czasami

Birfanka pisze:U mnie w takich
okolicznosciach przyrody sa trzy naraz, czasem cztery-przepychaja sie, a mnie brakuje rąk

Poza porami szczególnej aktywności (zbliżająca się pora karmienia ewentualnie marzenie o wyżebraniu czegoś nadprogramowego) do kibelka chodzi za mną Druid. Od kocięcia. Musi mi towarzyszyć ten kotek, ten mały voyeur

A gdy śpi snem głębokim i nie zdąży przed zamknięciem drzwi, to po chwili, pod drzwiami wsuwa się do mnie rozczulająca błękitna łapeczka, albo dwie
felin pisze:jozefina1970 pisze:No co ja innego mogę powiedzieć - bossskie
I powiem jeszcze, że miłość do czarnego kota to trudna miłość

ale za to jak się już kocha to na zaboj
Bo z czarnym kotem to jest prawdziwy związek, a nie na zasadzie pasożyta i żywiciela

Nie widzę nic szczególnego w moim związku z Ryszardą (miziastą przylepą, której w zasadzie nie sposób odlepić) poza tym laniem w przedpokoju. Lanie jest na tle obecnych kociastych elementem wyróżniającym i takim, powiedziałabym, egzotycznym