czarno-czarni pisze:i to będzie dla ślepaczków konkretnie? Bo się pogubiłam....
Nie no, z tego co rozumiem, to na wszystkie koty, które ma "Kłębek". Po prostu dajesz 1% konkretnej, działającej w Poznaniu fundacji i tyle.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:i to będzie dla ślepaczków konkretnie? Bo się pogubiłam....
michalinadzordz pisze:Hej dziewczynyDziś byłam u Dymki i powiem Wam, że oczka wyglądają duuużo lepiej
Jednak Pani doktor wie co robi
Oczka są kropione 9 razy dziennie od środy wieczorem i różnica jest ogromna. Z gorszego oczka nadal lei trochę ropki, ale maleńko. Mała zamyka to gorsze oczko kiedy robię zdjęcia z lampą, więc zdaje się, że coś na nie widzi
KotwKratke pisze:michalinadzordz pisze:Hej dziewczynyDziś byłam u Dymki i powiem Wam, że oczka wyglądają duuużo lepiej
Jednak Pani doktor wie co robi
Oczka są kropione 9 razy dziennie od środy wieczorem i różnica jest ogromna. Z gorszego oczka nadal lei trochę ropki, ale maleńko. Mała zamyka to gorsze oczko kiedy robię zdjęcia z lampą, więc zdaje się, że coś na nie widzi
nie ta sama Dymka![]()
![]()
![]()
3mam za nią mocno kciuki!![]()
a co za kropelki dostaje?
kocia_mendka pisze:Ja przepraszam,że się wtranżalam na wątek...Ale chciałam zapytać, co trzeba zrobić,żeby adoptować ślepaczka? Kolor obojętny, rozmiar obojętny, wszystko obojętne... Byle by miał dom...
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, puszatek i 343 gości