Ogłoszenia "Wezmę kota"

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 05, 2015 12:22 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

fajnie by było, jakby był młody, ale niekoniecznie. rodowód niepotrzebny :)

anatolinka

Od: Nie sty 04, 2015 21:22

Post » Nie sty 11, 2015 22:39 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Mogę od zaraz przygarnąć małą kotkę do DOMU WYCHODZĄCEGO.
W domu na codzień nie ma dzieci, jest natomiast przyjacielski pies akceptujący inne gatunki :wink:
Zapewniam dożywotnią opiekę (także sterylizacja/szczepienia/itp).
Rejon: Warszawa i jej północne okolice.
Szczegóły w prywatnej wiadomości

umc

Od: Nie sty 11, 2015 22:35

Post » Sob sty 17, 2015 10:45 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

mam dom dla kota w typie persa do 2 lat ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie sty 18, 2015 17:56 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

http://olx.pl/oferta/kociaka-do-pokocha ... f308381ba4 Kraków, do uświadomienia...

Drodzy Miłośnicy Kotów!

Już 3 rok mija jak odszedł na zawsze nasz ukochany kot. Myśleliśmy, że już nigdy nie zdecydujemy się na kolejnego, ale prawda jest inna.
Bardzo tęsknimy i chcielibyśmy przygarnąć, jeżeli ktoś z Państwa posiada rasowego, ale nierodowodowego, małego kociaka. Zapewniamy że zwierzątko trafi w dobre, opiekuńcze ręce miłej rodziny (bez małych dzieci). Nie posiadamy tyle funduszy, aby sfinansować kupno rasowego kociaka, ale jesteśmy w pełni nadziei, że ktoś z Państwa zechce oddać takiego kotka w dobre ręce i spełni nasze marzenie.

:)

Bardzo prosimy o kontakt przez formularz.

http://olx.pl/oferta/przygarne-kotka-CI ... 5c26aeb280 Żuromin

Przygarnę małego kotka, za darmo, brz rodowodu, może być z, ale to chyba małoprawdopodobne, aby takie kotki oddawać za darmo. Nie interesuje mnie kupno zwierzaka.

http://olx.pl/oferta/kotka-przygarne-CI ... e93f687509 Szczecin

Przygarnę małego kotka. Zapewnię mu wszystko co najlepsze: dużo miłości, pyszne jedzonko i ciepłe łóżeczko.
Zależy mi aby kotek miał max 1,5 miesiąca. Kotki perskie albo brytyjskie również mile widziane, jeśli nie chcecie Państwo na nich zarobić a zapewnić im właściwy dom, to jestem właściwą osobą. Decyzja moja jest przemyślana.

http://olx.pl/oferta/przygarne-mlodego- ... ce1e009668 Zgierz 691 716 951

Witam, z chęcią zaopiekuję się młodym kocurkiem w wieku 1,5-2,5 miesiąca. Góra 3miesiące. Umaszczenie nie gra roli, jakiś czas temu zmarła mi kotka ze starości, chcę dać dobry dom innemu kotu. Zapraszam do kontaktu!

http://olx.pl/oferta/czarny-kocur-przyg ... d0b5515762

PRZYGARNĘ czarnego kotka do 2 miesiecy
OKOLICE ZŁOTORYI I LEGNICY

http://olx.pl/oferta/kilku-tygodniowy-l ... 72036152cc Poznań

Witam marze o wychowaniu od malego kociaka jesli ktos ma a chcialby oddac chetnie sie zaopiekuje:-) . Pozdrawiam
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie sty 18, 2015 18:04 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

ehh słabo mi się robi jak się czyta
wezmę max 1,5 miesiąca ... przecież to 6 tygodniowe kocięta :(
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Nie sty 18, 2015 18:48 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

itaka pisze:ehh słabo mi się robi jak się czyta
wezmę max 1,5 miesiąca ... przecież to 6 tygodniowe kocięta :(

tak, wiem... ale może komuś da się im przetłumaczyć, z taką intencją tu wstawiam.

http://olx.pl/oferta/wezme-2kotki-pilne ... 3c8ebc4c40 Stare Miasto k Konina, do uświadomienia? 697-506-597

Witam panstwa gdyby ktos mial na wydanie 2 male kotki to prosze o kontakt mojemu 4letniemu synkowi zaginela jego ukochana kotka do ktorej synek byl bardzo przywiazany prosze panstwa o pomoc i kontakt dziekuje
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro sty 21, 2015 15:45 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Przygarne kota

29.11 po 17 latach odszedł nasz ukochany 17 letni persik i zaadoptuje nowego kota rasy RAGDOL w domu nie ma innych zwierząt , mieszkanie w bloku bez dzieci, w Centrum Warszawy

Asia Ronda

Od: Pt lut 25, 2005 15:06

Post » Czw sty 22, 2015 10:55 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

witam serdecznie

Chetnie przyjmę kotka ,białego do 1 roku , mam już kotka persa który ma 10 msc ale potrzebuje towarzystwa ,może być kotek puchaty .Mieszkam w Bydgoszczy .Tylko poważne oferty.pozdrawiam serdecznie :D

oza38

Od: Czw sty 22, 2015 10:46

Post » Czw sty 22, 2015 11:19 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt sty 23, 2015 11:30 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

niestety kotka nie ma juz

oza38

Od: Czw sty 22, 2015 10:46

Post » Wto sty 27, 2015 9:46 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Witam :) Piszę w imieniu mojej znajomej, starszej pani, która rok temu pożegnała kociego przyjaciela i dojrzała do kolejnej adopcji.
Szukamy łagodnej, dorosłej, spokojnej, zdrowej, towarzyskiej kotki.
Pani zapewnia wszelkie kocie dobra z miłością włącznie.
Szukamy kota i osoby, która kota dostarczy, ponieważ pani nie ma auta.
Warszawa - Sadyba.

Ashtea

Od: Pt lut 08, 2013 13:14

Post » Wto sty 27, 2015 11:51 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Wysłałam PW z propozycjami.
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Wto sty 27, 2015 23:03 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

http://olx.pl/oferta/kotek-CID103-ID8Hb ... a309c5ba15 Sosnowiec 692-553-928 gg 12125138

Witam, przygarnę młodego kotka/kotkę do 5 miesięcy, gdyż mam dorosłą pannę która starszych kotów nie akceptuje za to kociaki uwielbia, bardzo bym chciała ,

żeby miała przyjaciela, gdy nas nie ma w domu. Moja kotka ma 5 lat, jest po sterylce, odrobaczona co roku komplet szczepień. To samo zapewnię nowemu

koteczkowi + dużo miłości :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie lut 08, 2015 18:46 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Witam,
mam kotke od 2006 roku. Nazywa sie Kropka. Jest bardzo lagodna, spokojna, cicha, niemal caly dzien przespi. Dachowiec, trikolorka, sliczna. Jest zadbana, wysterylizowana, regularnie szczepiona. Pozwala sie kapac, obcinac pazurki. Nigdy nie zdazylo jej sie gdzies zabrudzic, niczego nie niszczy. Jest kotkiem nie wychodzacym. Jednym slowem milutka maskotka. Jest bardzo kontaktowa, wrecz rozmawia z nami. I wszystko byloby ok gdyby nie nasza alergia. Walcze z nia od samego poczatku pobytu Kropki u nas. Dziecko mialo czeste zapalenia oskrzeli nawet z zapaleniem pluc. Teraz co kilka miesiecy przyjmuje po kilka tygodni leki przeciwalergiczne. Az boje sie przyznac lekarzowi, ze mamy kota w domu. Ja juz prawie nie dotykam kota (corka tez nie) a i tak bez tabletek nie funkcjonuje normalnie. Maz ma poczatki astmy. Juz nie mam sily! Glowa mnie boli, wiecznie zaczerwieniony i bolacy nos, kichanie, kaszel. Cala przyjemnosc z posiadania kochanego kotka minela dawno temu. Bardzo ja kochamy ale ja juz nie wiem jak radzic sobie z kotem w domu pelnym alergikow. Prosze! Moze ktos ja wezmie i pokocha, tak jak my ja kochamy. Musze ja oddac a nie chce zeby trafila zle. Ma u nas jak w kocim raju.

Do Ashtea!
Moze znajoma starsza pani wezmie mojego kotka Kropke?

Agniecha-22

Mieszkam w Warszawie na Ursynowie. Mam samochod, moge wszystko zorganizowac, jesli chodzi o transport. Oddam wszystkie akcesoria Kropki.
Ostatnio edytowano Nie lut 08, 2015 21:25 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam posty

Agniecha-22

Od: Nie lut 08, 2015 18:25

Post » Pon lut 09, 2015 19:27 Re: Ogłoszenia "Wezmę kota"

Witam, szukam kotka do adopcji okolice Rudy slaskiej, Katowic Gliwic Zabrza itp. Jedyny warunek to kotek do 5 miesiecy. I najcheniej dziewczynka. Chcemy go wychowac od poczatku poniewaz mamy juz pieska. Piesek lubi kotki bo z jednym sie wychowywal. Pozdrawiam Oliwia

oidhche

Od: Pon lut 09, 2015 19:17

[poprzednia][następna]