Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margoth82 pisze:berni, ciężko powiedzieć, bo nie robiłam większego wywiadu, gdyż pani dzwoniła w sprawie ogłoszenia koteczek, których juz nie mam na DT i prosiła o jakieś namiary jakbym wiedział, że ktoś ma. Też padła z jej strony sugestia, że mogłaby być jedna kicia, a druga może z innego domku. Na pewno kobietka wspominała od razu o sterylizacji i o tym, że miała 2 kotki, które żyły kilkanaście lat i , że wychowywała je z dziećmi starszymi, a teraz ma 2letniego malucha i też chciałaby żeby się wychowywał z kotami, na pewno zależało jej na dowozie, ale to nie problem, bo ja mogę w tym pomóc. Wyślę Ci numer na priv- zawsze można zadzwonić, porozmawiać, umówić się na wizytę PA i a nuż spasuje. A jak nie to można podziękować.
justyna8585 pisze:Gilbert i Maniek
viewtopic.php?f=1&t=167097
Kotka dorosła, szylkretka, znaleziona na ulicy 4 tygodnie temu ,zadbana, gruba, podejrzewamy że jest wysterylizowana. bardzo fajna ok 3 lata, troche sie boi innych kotów. Nie ma imienia, do ludzi super .
Wątek:
viewtopic.php?f=1&t=167101
Szylkretce wykupiłam ogłoszenia
Kotka pod schroniskiem ,dorosła ok 3 letnia, z obciętym uchem- sterylizowana. Jej stan już jest lepszy, kotka ma zaburzenia neurologiczne- niedowład lewej kończyny piersiowej, wskazanie do rehabilitacji ruchowej- zginanie i prostowanie kończyny piersiowej lewej, masaż. jest na lekach .
12 mies., jest na otwartej kociarni,ale nie wychodzi, miły, miziasty, zgadza się z kotami
Yossariana pisze:podrzucę wątek a przy okazji się pochwalę,że od wczoraj u mnie na DT jest czarna koteczka 1,5 roczna. Jest zdrowa, leczymy tylko świeżba, później ją przetestuję na FIV/FELV chyba, że wcześniej znajdzie domek. Ma super charakter, jest odważna, od razu pozwiedzała mieszkanie miziasta, obsługiwalna, na wejściu obcięłam jej pazurki. Szukamy najlepszego domu dla super kota
Liwia_ pisze:Mam pytania z ogłoszeń -
- czy szylka jest na pewno wysterylizowana?
- pytanie o burą, pręgowaną dziewczynkę. Pani szuka takiej kotki, ale zgadzającej się z innym kotem, więc Irenka chyba odpada? A koteczka z niedowładem? Jak poważne ma zaburzenia?
Liwia_ pisze:Ta z niedowładem łapki, jak widzę, jedzie do Wawy.
Pytanie w takim razie - czy w schronie jest pręgowana kotka, która akceptuje inne koty?
berni pisze:kotku [']
w schronisku jest dwójka kotków, które spędzają mi sen z powiek. Dobrze że nie byłam na całej kociarni bo nie umiem sobie poradzić z emocjami
Jedna to ok 6 miesieczna koteczka, cudnej urody, marmurkowa, o przedłużanej sierści, piękna...ma koci katar
bardzo miła, mrucząca...
i burasek - niedawno przyniesiony na schroniska, tak starsznie płakał. Nawet nie wiem czy kocurek czy kotka...
Ma początku kataru.
Yossariana pisze:Liwia_ o ile nic nie pomieszałam pytając w schronisku to Marmurka na szczęście czeka na DS w DT, ale na pewno warto jeszcze dopytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości