Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zelka pisze:Nasz Czarny Lizak jak przybył do domu też był zaborczy o kogokolwiek, największego ignora dostawała Kizia Mizia
.Choroba, gdyby nie Lizak byłaby Marcepanka.........
Nika, teściowa odpadła tak na 80 procentPróbuje jeszcze raz popchnąć mojego do matuli z tym pomysłem, teściowa niby chętna, ale jakoś tak coś nie za bardzo
Nie wiem czy coś z tego będzie....
Zelka pisze:Nika tutaj największym problemem jest naprawde kiepska systuacja finansowa.... Marcepanka, Białka czy którykolwiek inny będzie dobry, gorzej z kasą ....Myślałam o Marcepance bo to kot jedynak a ona kocha koty bardzo i miała ich troche. No nic pogadamy zobaczymy może coś się uda. Sliczna kicia.
Nika Łódź pisze:Zelka pisze:Nika tutaj największym problemem jest naprawde kiepska systuacja finansowa.... Marcepanka, Białka czy którykolwiek inny będzie dobry, gorzej z kasą ....Myślałam o Marcepance bo to kot jedynak a ona kocha koty bardzo i miała ich troche. No nic pogadamy zobaczymy może coś się uda. Sliczna kicia.
planuje odwiedzic schronisko..... posiedze z nia troche, z innymi "moimi" kotami tez... jak tylko znajde czas, bo mam tyle spraw tam, ze nie wiem, czy wyrobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 94 gości