ula-misia pisze:Przybiegamy i my z Miłeczką i pięknie się witamy![]()
![]()
Elou Uleczki i Miłeczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Przybiegamy i my z Miłeczką i pięknie się witamy![]()
![]()
MaryLux pisze:Borysku, gdzie jeśteśkeś?
Inka
wiolka06 pisze:Czy i ja mogę cichutko przycupnąć?
Od dzisiaj u mnie zamieszkał niebieski z białym brytkowy Franuś
feniks32 pisze:Jest takim wielkim pluszowym pieszczochem. Kochany Esiu był jednak inny, ale cieszę się, że Borys jest zupełnie innym kotem. Zresztą byłoby ciężko ich porównywać obydwoje pod każdym względem więc nie ma to najmniejszego sensu. Każdy kot ma swój charakter i osobowość, każdy jest inny.
feniks32 pisze:kasumi pisze:Witaj. Poczytam sobie
Zapraszamy podczytywaczy
MamaMeli pisze:My też przysiądziemyKolorowanka Meli i śmietnikowy "rusek" Nuri
feniks32 pisze:MamaMeli pisze:My też przysiądziemyKolorowanka Meli i śmietnikowy "rusek" Nuri
Witamy w naszych progach![]()
![]()
![]()
Fajowe kociaki, mój poprzedni kotek tez był ze śmietnika... ale rusek piękny ,podobny do mojego Borysora, tylko ten bardziej jak brytek
feniks32 pisze:Dzisiaj zrobiliśmy sobie Dzień Leniuchowania i troszkę poleżeliśmy w pieleszach. W Krakowie piękna zima. Śniegu dużo napadało, zrobiło się wręcz bajkowo![]()
Z uwagi na to , że weekend to Borys poczuł się ukontentowany bo byłam w domu i mógł się poprzytulać i wymiziać za wszystkie czasy![]()
Jest takim wielkim pluszowym pieszczochem. Kochany Esiu był jednak inny, ale cieszę się, że Borys jest zupełnie innym kotem. Zresztą byłoby ciężko ich porównywać obydwoje pod każdym względem więc nie ma to najmniejszego sensu. Każdy kot ma swój charakter i osobowość, każdy jest inny.
Kolacja znów pod znakiem indyka, którego Borys bardzo lubi. Ja dla odmiany spróbowałam dzisiaj kaszy bulgur. Bardzo ciekawa opcja dla tych co lubią kaszę.
Szybko się ją przygotowuje i jest bardzo smaczna. Miałam jeszcze dzisiaj walczyć z ciastem bez pieczenia ale Dzień Lenia wziął górę nade mną a tydzień zapowiada się biegająco. Ostatnio zgłębiam tajniki umysłu kwantowego i neurobiologii i bardzo mnie te tematy wciągły.
Pozdrawiam wszystkie wielbicielki Cara i tych, którzy cichaczem podczytują![]()
MaryLux pisze:Gdzie można o tym poczytać? Chodzi mi o teksty zrozumiałe dla normalnego ludzia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, zuza i 175 gości