Bazarkujemy również tutaj

A dziś mam dla Was nieco dziecięcej garderoby. Sprzedaję tylko ubranka w bardzo dobrym stanie. Są zadbane i bardzo dobre gatunkowo. Proszę sprawdzajcie według wymiarów rzeczywistych, podaję dokładny opis każdego ubranka.
Coś dla chłopca

Powyżej zdjęcie wszystkich spodni, a poniżej każda sztuka szczegółowo:
1) Spodnie polar, ciemna oliwka, dł 56 cm, szer. 22 cm x2, stan bardzo dobry, cena 6 zł plus wysyłka.

2) Spodnie grafit, ocieplane polarem, dł. 62 cm, szer. 24 cm x2 plus gumka, długość można regulować przez podgięcie/ wywinięcie, stan bardzo dobry - CENA 8 zł plus wysyłka.

3) Spodnie jeansy, dł. 65 cm, szer. 24 cm x2 plus gumka, cena 10 zł plus wysyłka - stan idealny ( zakładane okazyjnie stąd nie noszą śladów użytkowania )

4) Spodnie jeansy Sprzedane poza forum
9) Koszula niebieska kratka, rozmiar 104, dł. 41 cm, szer. 33 cm, rękawek 12 cm, cena 4 zł plus wysyłka, stan bardzo dobry.

10) Koszula jasnoniebieska kratka, rozmiar 104, dł 41 cm, szer, 33 cm, rękawek 12 cm, cena 4 zł plus wysyłka, stan bardzo dobry.

11) Sweterek, dł. 34 cm, szer. 30 cm, dł. rękawa od stójki widocznej na zdjęciu 31 cm, od pachy 22 cm, cena 4 zł plus wysyłka

Coś dla dziewczynki

Powyżej zdjęcie zbiorcze, a poniżej każda sztuka szczegółowo:
17) Sukienka, sztruks, ciemna zieleń, dł.47 cm, szer. pod pachami 33 cm, szer. dołem 40 cm, jak nowa, stan bardzo dobry, cena 7 zł plus wysyłka. Zdjęcie wyszło trochę blado, w rzeczywistości sukienka jest ciemniejsza.

19) Sukienka polar, dł. 44 cm, szer. pod pachami 31 cm, dołem 39 cm, stan bardzo dobry, cena 7 zł plus wysyłka.

Sukienki są naprawdę śliczne, choć zdjęcia przeciętnej jakości, super się noszą, nie uwierają, dobrze się piorą, polecam dla młodej damy

20a) Płaszczyk, zielony sztruks, jak nowy, rozmiar 128, na około 6/7 lat, lub wg rozmiaru, kolor na zdjęciu nieco prześwietlony, w rzeczywistości ładny zielony kolor, cena 12 zł plus przesyłka.

---------------------------------------------------
5) Buza Glo Story 5 zł
Kupiła

6) Bluza Glo Story 5 zł
Kupiła

7) Bluza Glo Story 8 zł
Kupiła

8 Bluza granat/niebieski 4 zł
Kupiła

12) Spodnie, jasnoniebieskie 4 zł
Kupiła

13) Body niebieskie 3 zł
Kupiła

14) Body paski/samochodzik 3 zł
Kupiła

15) Body zieleń/pomarańcz 3 zł
Kupiła

16) Spodnie, jasna oliwka 3 zł
Kupiła

18) Sukienka, sztruks, pomarańczowa 7 zł
Kupiła

20) Sukienka jeans 7 zł
Kupiła

21) Spódniczka jeans 5 zł
Kupiła

Wszystkie ceny KUP TERAZ
BAZAREK trwa do wyczerpania zapasów

-----------------------
Zastrzegam sobie możliwość sprzedaży poza forum, w przypadku zaistnienia takiej sytuacji będę informować na bieżąco.
W sytuacji, kiedy uda mi się sprzedać wszystkie ubranka

ZAPRASZAM