❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 25, 2015 13:45 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

O skarbeńki czytają co naprodukowałam na forum :D Trzeba będzie Anno kupić drugi tablet, w końcu dzieciom też kupuje się drugi komputer ;) Przesłodkie to, że tak chcą grać w gry, no jakbym tego nie widziała to nie uwierzyłabym :D Ale wiesz, teraz trzeba pilnować, żeby nie przesiadywały przed grami całymi dniami, bo przestaną się ruszać :D
:1luvu:
Ostatnio edytowano Pon sty 26, 2015 1:22 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie sty 25, 2015 13:58 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Dobrze Aniu, że już zdrowa jesteś, a Koteczki :1luvu: , zabawa zbliża :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie sty 25, 2015 19:14 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

u mnie przez chwilę też paczyły oba ale Meli szybko uznała że jest to rozrywka niegodna damy i zostawiła pole do popisy Nurisiowi :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon sty 26, 2015 1:24 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

O widzę że kolejny nocny marek:D

klaudiafj

Post » Pon sty 26, 2015 1:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

klaudiafj pisze:O widzę że kolejny nocny marek:D

:lol: ja chętnie posiedziałabym jeszcze na forum, ale zmuszam się już do spania, bo rano znów będzie ciężko :(

Dobranoc :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sty 26, 2015 18:14 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Wróciłam do domku, a kotki zaspane ale powitały mnie z radością.
Kastorek ze szczęścia robił aż piruety i prężył się chyba żeby pokazać jaki jest duży :)
Jak fajnie wracać i być tak witanym :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Pon sty 26, 2015 18:30 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

ja jeszcze pół godziny w biurze, kwadrans na zakupy, kwadrans na dojazd i też będę z moimi :1luvu:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon sty 26, 2015 18:47 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

MamaMeli pisze:ja jeszcze pół godziny w biurze, kwadrans na zakupy, kwadrans na dojazd i też będę z moimi :1luvu:

Na pewno czekają już niecierpliwie :)
Obrazek

Annaa

Post » Pon sty 26, 2015 19:36 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:Wróciłam do domku, a kotki zaspane ale powitały mnie z radością.
Kastorek ze szczęścia robił aż piruety i prężył się chyba żeby pokazać jaki jest duży :)
Jak fajnie wracać i być tak witanym :1luvu:

Dokładnie :D
kicikicimiauhau

Post » Śro sty 28, 2015 17:43 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Tak, to aż serce rośnie i się topi jednocześnie - wchodzisz do domu a tu już siedzą pod drzwiami kotki :) Ludzie myślą, że tylko psy siedzą przy drzwiach hehe A Kitusie zawsze siedzą :) Potem kładę zakupy i wchodzą do tych toreb i patrzą co zostało przyniesione i zawsze muszę mieć coś dla moich serduszek. Tak je kocham, że nawet jak to piszę to ściska mi gardło z miłości :D
Ty masz tych miłości aż 5!!! To dopiero musisz czuć moc ;)

:1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Śro sty 28, 2015 18:26 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Klaudia dokładnie tak :D a najfajniejsze jest to, że nigdy nie wraca się do pustego domu a one tak bardzo czekają i cieszą się :D
A potem po kolei przychodzą na pieszczoty i gadają i tulą się i robią baranki :1luvu:
I widać, że są szczęśliwe, że nas widzą.
A sprawdzanie zakupów to odrębna kwestia :mrgreen:
Obrazek

Annaa

Post » Śro sty 28, 2015 18:42 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Koty się cieszą ,ale jaka radość jest u psów 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 28, 2015 18:50 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

dorcia44 pisze:Koty się cieszą ,ale jaka radość jest u psów 8)

Wiem Dorciu :D miałam kiedyś psy i wciąż jest to moje marzenie, ale na razie mam koty i widzę, że w okazywaniu radości nie wiele ustępują psom.
Yuki dziś weszła na segment i mrucząc dotykała noskiem do mojej twarzy i łapkami próbowała mnie obejmować :1luvu:
to było niesamowite :D
Obrazek

Annaa

Post » Śro sty 28, 2015 18:53 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Wspanialych masz Aniu rozbójników :1luvu: uwielbiam patrzeć na Wasze zdjęcia. a te z tabletem to są niesamowite. Próbowałam mojej Moli włączyć coś na tablecie ale niezbyt zainteresowana była, położyła się na tablecie i leżała :lol:

Zakupy? Mam wrażenie, że jak biorę torbe, to kot koniecznie chciałby wejść do tej pustej torby i iść ze mną :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 28, 2015 19:42 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

I koty, i psy są cudowne <3 :oops:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]