mb pisze:Bisia ma prawdziwe oczka
normalnie nie do uwierzenia ...
Baltimoore pisze:Wydaje Ci się, ze coś widzi?
te jestem strasznie mocno bardzo tego ciekawa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Bisia ma prawdziwe oczka
Baltimoore pisze:Wydaje Ci się, ze coś widzi?
Baltimoore pisze:Aniu![]()
Bisine oczka wyglądają cudnie![]()
I Sonieczka zaczyna wyglądać jak kotI Stefanka też
Jesteś cudotwórcą
![]()
Dalej trzymam kciuki za oczka KiciusiaWydaje Ci się, ze coś widzi?
meggi 2 pisze:Anna, czy mogę się dowiedzieć co było kotce Bisi? czy to pozostałości po kocim katarze? Wspaniały wet, że nie poszedł po linii prostej i nie zaszył powiek, tylko dostała szanse, miejmy nadzieje na widzenie. Bisiu zdrowiej szybko i bądź szczęśliwa.
Anna61 pisze:
Widzi na te oczka zdecydowanie!![]()
![]()
Baltimoore pisze:Ale cudownie z Bisią![]()
Nieprawdopodobne wręcz, ile może dać czyjś upór w szukaniu ratunku dla kogoś bliskiego
![]()
Aniu, ja pytałam jeszce o oczka Kiciusia- czy lepiej widzi po operacji.
Teraz to się trochę może mylić o czyje oczka i widzenie chodzi.
Anna61 pisze:meggi 2 pisze:Anna, czy mogę się dowiedzieć co było kotce Bisi? czy to pozostałości po kocim katarze? Wspaniały wet, że nie poszedł po linii prostej i nie zaszył powiek, tylko dostała szanse, miejmy nadzieje na widzenie. Bisiu zdrowiej szybko i bądź szczęśliwa.
Bisia pochodzi z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=132675&hilit=niewidoma+pimpusia
Miała w maleńkości nieleczony koci katar i utraciła wzrok. Była w najlepszej klinice w Warszawie gdzie przyjmuje dr.Garncarz, ale u dr.Buczek.
Nie zalecono nic, a jedynie kiedyś zaszycie tych oczu, zresztą tak proponowali prawie wszyscy u których byłam z Bisią, oprócz dr.Pacałowskiej z Łodzi.
Dopiero po około 4 latach ślepoty lekarz zalecił zrobienie usg oczu,(przy okazji wizyty z drugim z drugim ślepinką) czy Bisia tam ma gałki oczne. Resztę opisałam na wątku.
Anna61 pisze:We wtorek na kontrolę, ale Bisia widzi, nie wiem jeszcze na ile, ale odłownie patrzy nie na mnie, a patrzy mi w oczy, jak i patrzy z zaciekawieniem na to co znajduje się koło niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 77 gości