Puszki daję też sporadycznie, chyba że akurat niespodziewanie w środku tygodnia kończy mi się barf. A chrupek używam, gdy nie jestem w stanie wywabić kotów z garderoby. Wystarczy potrząsnąć opakowaniem
Moderator: Estraven
Czorny Miś pisze:Nie wiem już samajeszcze z troveta Hypoalergiczne mam na ok, są bez kur, może to pomoze....
Satirra pisze:Entuzjazm przy otwieraniu jest, ale jak dostaną zawartość pod nos to też czasami są fochy i widać taki zawód w oczach, że co to ja im tutaj daję za obrzydlistwo
Qwerty03 pisze:żadna karma nie jest wystarczająco dobra.
Qwerty03 pisze:Polecicie może coś kurczakowego (nie filety) do 20zł/kg bez ryb i owoców morza?
neuro pisze:Qwerty03 pisze:żadna karma nie jest wystarczająco dobra.
mądre kotki
Qwerty03 pisze:Polecicie może coś kurczakowego (nie filety) do 20zł/kg bez ryb i owoców morza?
Kurczak w mięsnym świeży w całości + podroby z niego. Taniej znacznie

gatiko pisze:Witajcie,
zapytam o karmy (czytałam, prosze nie krzyczeć) ale zbaraniałam do reszty.
Chodzi mi o karmę (suchą) taką, która będzie dobra żeby chronić nerki ( a raczej im nie szkodzić , dla jasności). Moje kotuchy ostatnio odmawiają jedzenia, co doprowadza mnie do obłędu, Mokre moge sobie wsadzić... do szafy.Coś podać muszę... więc wypada na suchcielca.
I teraz tak, PON (meadoland) nie ma w sprzedaży, albo ja nie umiem znaleźć.
Poradźcie mi, prosze, która z karm będzie najbezpieczniejsza (nerki itd) - Purizon , Etosha Wildcat (która), Porta 21 ... ?
Jadły wcześniej Applaws kurczak. Niestety zaczęły strajkować i ... akurat kończyło się jedzenie, więc dokupiłam Applawsa małego i do tego Purizon mały.
Strajk trwał, wąchanie i odchodzenie od misek. Mieszałam obydwie. Nic z tego... No to zaryzykowałam i w 2 miskach 2 różne karmy. jak już zaczęły delikatnie podskubywać , to po prostu wybrały nową (Purizone ) ,a starej (Applaws), nie chciały ruszyć.
Pomożecie wybrać "lepsze zło"?
NoNie pisze:Cześć.
Szukam dobrej i taniej karmy dla kota i już myślałam, że znalazłam i że Applaws to dobra karma, ale przeczytałam opinie i zrezygnowałam.
Brit (BRIT Cat Sterilised) to dobra karma? I Josera JosiCat?
I czy ktoś z was zamawia na abckarma.pl? Co sądzicie o tym sklepie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Baidu [Spider], Google [Bot], puszatek i 43 gości