<2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 22, 2015 8:22 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

I całe szczęście , że jesteś taka dociekliwa. Jakkolwiek by nie było ze zrozumieniem spraw przez lecznicę, to na pewno już będą wiedzieli, że ludzie nie odpuszczają wszystkiego, i że należy sie postarać bardziej.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw sty 22, 2015 9:01 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

morelowa pisze:I całe szczęście , że jesteś taka dociekliwa. Jakkolwiek by nie było ze zrozumieniem spraw przez lecznicę, to na pewno już będą wiedzieli, że ludzie nie odpuszczają wszystkiego, i że należy sie postarać bardziej.

No własnie. Taki był cel.
Wczoraj pani doktor nie odpowiedziała na żadne pytanie - może o tym, dlaczego był kontynuowany antybiotyk poi przerwie - ano dlatego, ze to najlepszy lek, i że jest antybiotykiem z wyboru.
Wiesz, tak na nią patrzyłam i myslalam, czy ona taka glupia czy ze mnie robi idiotkę.
Uswiadomilam sobie, ze nie mogła mi odpowiedzieć na pozostale pytania, ale tez i ja nie oczekiwałam tych odpowiedzi, bo je znam.
Najwazniejsze, ze mieli kłopot. Musieli co najmniej przeczytac pismo. Zobaczyli, ze pismo poszło do WOŚ.
Dlatego byłoby dobrze, gdyby znajoma regaty tez napisała takie pismo.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 22, 2015 9:58 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

Prawdopodobnie to przekonanie o racji absolutnej i o tym, że 'amator' nie ma prawa się znać i tej racji mieć.
To nawet nie musi być - ale może - zła wola, ale np. takie przekonanie w rodzaju zalecania zawsze karm weterynaryjnych i nie uznawanie karmienia mięsem. Bo jak taki 'kociarz' może się znać :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 27, 2015 9:26 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

szafirce, ktora nie lubi drobiu (z wyjątkiem wątróbki) posmakował gotowany kurczak oraz rosołek z niego. Zresztą zjedzone i wypite zostało wszystko, do dna. No to będę dawać dzieciakom, zwlaszcza w zimniejsze dni.
koty mają ciężko, roboty wymiany instalacji elektrycznej przeniosły sie do piwnicy - jest wymieniane ośiwetlenie w głównym i bocznych korytarzach izakładane światło w każdej piwnicy. A one w piwnicach mało używanych śpią. Jakoś dają radę, w dzien się ewakuują, ale na noc szafirka wraca, Hrabusia też widziała, jedynie BurKocika nie. Liczę na jego mądrość i na to, ze jednak siedzi w cieple zamiast iść nie wiadomo gdzie.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 27, 2015 10:22 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

Marzenko,nie czytałam dokładnie, do Izby Odpowiedzalności napisalaś także?(
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto sty 27, 2015 17:09 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

Nie wiem czy warto spalac sie na udowadnianie tym lekarzom bledu. Zycia to kotce nie przywroci. O wiele wazniejsze jest to, by Podlesna i to cale pseudo-konsorcjum nie dostalo zlecenia z dzielnicy bielany na kolejny rok....
Bielany znowu dostaly b.duzo kasy na realizacje programu, 209tys ( w ubieglym roku 260tys ) , co sie z tym dzieje ? Przeciez na tej Podlesniej niczego sie nie da zrobic . Niemowiac juz o pozostalych lecznicach z konsorcjum, ktorych udzial w zamowieniu jest zagadka ... bardziej skomplikowane leczenia, kotki w ciazy, swierzb , grzyb - takich przypadkow z zasady nie wozimy na Podlesna. Bemowo majac niecale 90tys i porownywalna liczbe mieszkancow (wiec moze i kotow ) ma o wiele lepsze warunki w lecznicy i nie mialo przerw w finansowaniu.

annakk

Od: Pt gru 07, 2012 23:04

Post » Śro kwi 01, 2015 13:47 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

Wlasnie sie dowiedzialam, ze w tym roku talony sa do lecznicy Chomiczowka na Conrada 8

annakk

Post » Śro kwi 01, 2015 13:53 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

annakk pisze:Wlasnie sie dowiedzialam, ze w tym roku talony sa do lecznicy Chomiczowka na Conrada 8

Tak,
Nowa lecznica, świeżo otwarta, młode lekarki.
Nie żaluję Podlesnej, ale szkoda, ze z Rydla też nie podpisali umowy.

Marzenia11

Post » Śro kwi 01, 2015 22:10 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

No, wlasnie . Ja jeszcze nie slyszlam zadnych opinii na ich temat. W szczegolnosci jak radza sobie z dzikusami.
Co do Rydla - sama kiedys ze swoimi prywatnymi jezdzilam do tej lecznicy. Jak moje koty byly 'zdrowe' i potrzebowaly tylko milej i szybkiej obslugi bez wscibskich psow w poczekalni. Nie widze sensu podpisywania umowy z lecznica, ktora nie ma klatek szpitalnych.

annakk

Post » Nie maja 31, 2015 15:43 Re: <2>Wwa-trzymajcie się z daleka od lecznicy na Podleśnej!

Szafirka zasnęła na zawsze......

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

(**)(**)(**)

Marzenia11

Post » Nie maja 31, 2015 16:32 Re: <2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana

[*][*][*]
...mam nadzieję, że spokojnie..

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 31, 2015 16:40 Re: <2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana

:cry: (*)
<3

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Nie maja 31, 2015 18:24 Re: <2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana

[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie maja 31, 2015 19:00 Re: <2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana

[*][*][*]
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Nie maja 31, 2015 20:22 Re: <2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana

:cry:
[*][*][*]
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]