Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Wróciłam do domu, rzuciłam torbę, paczkę odstawiłam a zakupy wewaliłam na biegu do lodówki, po czym gdy stałam w pełnej gotowości przy drzwiach (zw smyczką, smaczkami itd.),Topcio stął obok i zaczął siusiać? Kurtyna.
Edit: ale nie ma tragicznie, skończył na dworze. I to nie wywalony jednym kopem, tylko wyniesiony na glebę (w pozycji wyższej nie sika). I wreszcie wiem, co za piosenka męczyła mnie napadami przez jakieś 3-5 miesięcy ostatnich - Beedi z filmu Omkara.
Ale żeby nie było tak radośnie - Origa, która fantastycznie zaśpiewała w "Ghost in the Shell: Stand Alone complex" zmarła kilka dni temu na raka płuc. Była rok ode mnie młodsza i jak nie lubię całego jej repertuaru, to jej głos podziwiałam (zwłaszcza we współpracy z Yoko Kanno) - możecie posłuchać np. tego https://www.youtube.com/watch?v=EIVgSuuUTwQ. I Efisia u marta-po się chyba żegna. Poznałam kotkę (od tej mniej fajnej strony bo podanie leków graniczyło z cudem) i strasznie mi szkoda i kotki (która poza momentami podawania leków była super miła) i Marty .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1353 gości