Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 21, 2015 13:44 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

:D
Ale zakręcone z tymi kurierami, że aż mi się w głowie zakręciło :ryk:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Śro sty 21, 2015 15:14 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Autko sprawne, ja w miarę też. Dziś przyszła "awaryjna". Zaraz jadę. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro sty 21, 2015 17:51 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Zazdroszczę Ci Liliana!-tez bym chętnie się z Basią zobaczyła! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 21, 2015 20:51 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

lilianaj pisze:Autko sprawne, ja w miarę też. Dziś przyszła "awaryjna". Zaraz jadę. :D

Super :ok:
To Basia będzie na jakiś czas zabezpieczona, ufff... To ode mnie jeszcze jedna paka została (2 psie karmy).
Tak że jak dziewczyny będziecie coś organizowały później to raczej dla kociastych chyba, ale to już Basia pewnie da znać co jej się pokończy szybciej. Swoją droga myślałam, że psy wiecej jedzą :P
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 21, 2015 20:52 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Zwłaszcza takie koniki ;)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sty 22, 2015 1:39 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Gibutkowa pisze:
lilianaj pisze:Autko sprawne, ja w miarę też. Dziś przyszła "awaryjna". Zaraz jadę. :D

Super :ok:
To Basia będzie na jakiś czas zabezpieczona, ufff... To ode mnie jeszcze jedna paka została (2 psie karmy).
Tak że jak dziewczyny będziecie coś organizowały później to raczej dla kociastych chyba, ale to już Basia pewnie da znać co jej się pokończy szybciej. Swoją droga myślałam, że psy wiecej jedzą :P

BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY :D :D :1luvu:
Kocie i psie brzuszki będą zapełnione :ok:
Kurier dojechał i do mnie i do Liliany .Dzisiaj doszła też do Liliany mniejsza paczka
Ona tez zrozumiała ,z e mała paczka ma trafić do mnie i była zdziwiona dostawą.:ryk: :ryk: :ryk:
Psy naprawdę więćej jedzą tylko ,że ja na przemian daję im suchą karmę lub gotuje ryż z mięsnym batonem + Canwit (glukozamina z witaminami ) :wink:

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw sty 22, 2015 2:03 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Liliana przyjechała uzdrowionym wozikiem :wink:
My nigdy nie możemy się nagadać :ryk:
Wspaniałe jest to ,z e nasza rozmowa wciąż trwa i nasuwają się nam nowe tematy do rozmów :D :ok:

Bunio& Daga

Post » Czw sty 22, 2015 5:57 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Jedzonko, jak pisze Basia, dostarczone. Cóż mogę rzec, było super u Basi. Dzisiaj aż sama sobie zazdroszczę wczorajszego wieczoru. :mrgreen: Wracając o północy, widziałam śliczną sarenkę. Na jezdni. Pobiegła sobie i nie spotkałyśmy się bliżej. Dzięki Bogu! Lecę do pracki. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw sty 22, 2015 14:53 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Moje jełopy dobrały się do kolejnej psiej karmy :evil: Pouduszam je :twisted:
Kolejny worek do obklejenia :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 22, 2015 17:12 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

lilianaj pisze:Coś mi się stało w głowę niebezpiecznego. Mam chcicę na psa. Megatyczną!

lilianaj - a moze na megatycznego psa masz ochotę - jest konik do przytulenia?
Basi nie proponuję, bo chyba u niej już optymalna równowaga w stadzie :D

Ostatnio rzadko zaglądam na miau - ganiają mnie znowu po świecie ;) ale jednym okiem zawsze poluję na Basine koniki :mrgreen:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw sty 22, 2015 18:00 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Gibutkowa pisze:Moje jełopy dobrały się do kolejnej psiej karmy :evil: Pouduszam je :twisted:

To do karmy się dobrały Edytko, a moje każdą, po prostu każdą torbę rozprują, bez względu na zawartość-ostatnio rozpruły 3kg słonecznika dla ptaków, no Kopciuszka ze mnie robią dziabągi jedne! :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw sty 22, 2015 19:22 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

kropkaXL pisze:
Gibutkowa pisze:Moje jełopy dobrały się do kolejnej psiej karmy :evil: Pouduszam je :twisted:

To do karmy się dobrały Edytko, a moje każdą, po prostu każdą torbę rozprują, bez względu na zawartość-ostatnio rozpruły 3kg słonecznika dla ptaków, no Kopciuszka ze mnie robią dziabągi jedne! :evil:

To wszystko z nudów :mrgreen: :kotek:
Dobrze u nas mają i przez ciekawośc zagladaja do wszelakich worków.
Pozazdrościły karmy sikoreczką i poszły sprawdzic zazdrośniki jedne co Kasiu ptaszkom wynosisz.Kocia inspekcja czuwa :kotek:
Niewątpliwie intensywny zapach karmy przyciaga ich magnetycznie.
U mnie nowy zapach wyraznie bardziej podziałal na psy a szczególnie ta karma od Weroniki z małej paczki. Ciagneły do niej niczym czarodziejski flet :ryk:

Bunio& Daga

Post » Czw sty 22, 2015 19:33 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Od Weroniki?-a któż to taki?-chyba się pogubiłam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 22, 2015 19:41 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

PRZEPRASZAM NATURALNIE KARMA BYŁA OD EDYTY :oops: :oops: :oops:

Bunio& Daga

Post » Czw sty 22, 2015 19:43 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

No właśnie, dlatego mi imię nie pasiło 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]