Ok.
W sobote przyjechalo dwoch panow w celu zamontowania suwnic do boków kanapy - po dluzszym ogladaniu tych boków i przykladaniu wyszlo,ze sa te boki za krotkie,bo bylo widac - wyliczyli sobie ,ze ta roznica to jakies 13cm na dlug i 7 na wysokosc
Pojechali zabierajac te krotsze oparcia.
Wczoraj zadzwonila do mnie jedna z kobiet z tej firmy- autorytarnie oznajmila,ze te boki sa ok i ze do nich zamontuja te suwnice- no coz pozyjemy zobaczymy- oczywiscie tego ,ze na oko widac ,ze te boki sa za krotkie nie rpzyjela do wiadomosci- to ta co mi juz raz rzucila sluchawka
Ciekawa jestem, kiedy przyjada zamontowac ostatecznie te oparcia......i jak to bedzie wygladalo po zamontowaniu.
Pani kanapy nei widziala na oczy, nawet probowala mi wmowic ,ze to te pierwotne wiec dobre oparcia
Nalezy podziwiac moja anielska nature bo nawet nie bluznelam w pracy na nia(dzwonila jak mialam przerwe)......pozyje sie i zobaczy co bedzie
Mozecie sie smiac do woli

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.