Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2015 19:16 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Aga - ja jestem z pod znaku panny a ten znak cechuje zamiłowanie do ładu i porządku. Problem w tym że ja mam swój własny ład i porządek według moich zasad i reguł.Dla postronnego obserwatora wygląda jak zwykły bałagan ale ja się w nim odnajduję.
Jak byłam dzieckiem moja mama wiecznie mnie ganiała żebym poukładała w szafce z ciuchami bo jak otwiera to jej się wysypują i nigdy nie może niczego znaleźć. Zapytałam czego szukała i po prostu otworzyłam szafkę i wyjęłam to co chciała.
Tak samo nigdy nie proszę nikogo żeby mi coś ułożył bo nigdy nie jest tak jak ja bym chciała i w efekcie i tak układam po swojemu.
Ewa L. pisze:Aga - ja jestem z pod znaku panny a ten znak cechuje zamiłowanie do ładu i porządku. Problem w tym że ja mam swój własny ład i porządek według moich zasad i reguł.Dla postronnego obserwatora wygląda jak zwykły bałagan ale ja się w nim odnajduję.
Jak byłam dzieckiem moja mama wiecznie mnie ganiała żebym poukładała w szafce z ciuchami bo jak otwiera to jej się wysypują i nigdy nie może niczego znaleźć. Zapytałam czego szukała i po prostu otworzyłam szafkę i wyjęłam to co chciała.
Tak samo nigdy nie proszę nikogo żeby mi coś ułożył bo nigdy nie jest tak jak ja bym chciała i w efekcie i tak układam po swojemu.

Ja mam taak samo. Jak mama przyjedzie i zaczyna mi przestawiac wszystko bo tak lepiej i wygodnoej to nic nie moge znalezc i sie denerwuje!
A co do znaku Pannu to moja kolezanka tez jest Panna i to najwieksza pedantka jaka znam. Wszysttkko ma pieknie w kosteczke i anni grama kurzu! I tak saammo jest u Ciebie! Zawsze czysciutko na mebelkach i wszystko supee poukladane! Az naprawde chce sie tam pobuc u Ciebie bo taak milo :-)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto sty 20, 2015 19:17 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............................ :1luvu:

Obrazek

U la la......to się kocio zmęczył :)

Obrazek

Miauuuu...................miauuuuu..................... :201461

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 20, 2015 19:23 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:Cześć Kochane Dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jesteśmy i my :D :D :D

Cześć solenizantka ! :mrgreen:

no patrz, osiemnastka mi stuknęła :mrgreen: ponownie

I imieninowo się jakoś zakręciłaś. :mrgreen:

a kumulację mam :D

To tak trochę prezentowo jesteś pokrzywdzona. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sty 20, 2015 19:25 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

AgaS1987 pisze:

Ja mam taak samo. Jak mama przyjedzie i zaczyna mi przestawiac wszystko bo tak lepiej i wygodnoej to nic nie moge znalezc i sie denerwuje!
A co do znaku Pannu to moja kolezanka tez jest Panna i to najwieksza pedantka jaka znam. Wszysttkko ma pieknie w kosteczke i anni grama kurzu! I tak saammo jest u Ciebie! Zawsze czysciutko na mebelkach i wszystko supee poukladane! Az naprawde chce sie tam pobuc u Ciebie bo taak milo :-)

Mieszkanko ma dobrą aurę i jest przytulne ale sterylności to u mnie nie ma :oops:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 20, 2015 19:26 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Miziu , miziu Inuś ! :201461 :201461 :201461
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 20, 2015 19:29 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Mieszkanko ma dobrą aurę

Ewciu , Twoje mieszkanie to Ty . :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto sty 20, 2015 19:33 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

kuba.kaczor13 pisze:
Mieszkanko ma dobrą aurę

Ewciu , Twoje mieszkanie to Ty . :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 20, 2015 19:36 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

nie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , tylko dumna bądź :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 20, 2015 19:42 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

kuba.kaczor13 pisze:nie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , tylko dumna bądź :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No to jestem :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 20, 2015 19:50 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Czy u was też takie cyrki z kolędą są że ksiądz na zapisy jest ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sty 20, 2015 19:52 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

No, u nas parę dni wcześniej ministranci chodzą i pytają. Ma to swoją dobrą stronę - mniej więcej wiadomo, kiedy przyjdzie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 20, 2015 20:04 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Czy ja kiedyś właduję się na pierwszą stronę czy nie?
Hej Girl'sy :1luvu:
Już nie pamiętam,zawitałąm się w nowym wącie ? chyba nie :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 20, 2015 20:06 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Czy u was też takie cyrki z kolędą są że ksiądz na zapisy jest ?

a dziś w radio słyszałem że jakiś ksiądz ma nadajnik GPS i wierni wiedzą gdzie w danej chwili jest . I nie muszą siedzieć i czekać cholera wie
jak długo .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 20, 2015 20:07 Re: Zuzia i Pola po raz 28 ♥♥♥

Mieszkam tutaj od 2003 roku czyli 12 rok. W pierwszym roku dwie babki chodziły i pytały czy przyjmuję księdza. Ponieważ chodził od 18 a ja szłam do pracy na 18 do 6 rano więc musiałam odmówić. Następnego roku byłam w domu i czekałam ale ksiądz się nie pojawił. Po 10 latach ( przez 10 lat pies z kulawą nogą się nie pojawił) ktoś zapytał czy przyjmuję księdza i .......okazuje się że znów nie mamy szczęścia się spotkać bo jutro pracuję od 13,30 do 23 bo jest środa gazetkowa.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]