Koty z Chomiczowki problemy z łapaniem

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 06, 2015 15:46 Re: POTRZEBNE DT DLA 7-mies RUDZiKA I SREBRNEJ 5-mies KOTKI

Rudzika niestety nadal nie ma :( teściowa ma nadzieję, ze wzięla go pani która przyjeżdżała go dokarmiać. dzwoniła do niej i pytała o rudzika ale ta twierdzi że tez go nie widziała od 2 tygodni. Mimo wszystko pozostaje mieć nadzieję że ktoś go wziął. Nadal w piwnicy są srebrna koteczka, która okazała się srebrną trikolorką, sliczna jest :1luvu: oraz czarny bardzo milutki kocurek lub kotka (daje sie głaskać) i może iść do domu z psem bo lata za jamnikiem teściowej :) poniżej dzisiejsze fotki kociaków, mam nadzieję , że joshua_ada się niedlugo odezwie i uda się złapać tą dwójkę. Jak tylko teściowa podchodzi do okienka i woła Dinuś (imię swojego psa) to od razu kociaki wylatują i pędzą do niej :)

nie wiem jak obrócić te zdjęcia :/ na komputerze są normalnie w pionie a po zrobieniu miniaturki się obracają

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i czarnuszek, jemu ciężko zrobić zdjęcie bo ciągle latal za psem :) wygląda też z pysia na koteczkę

Obrazek
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro sty 07, 2015 0:43 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

kotka przepiękna jest. czarny jak zawsze najpiękniejszy. oby juz zlapane były i zaraz potem zaopiekowane :ok: :ok: :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw sty 08, 2015 12:34 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

Goyka przeczytaj i zastanów się czy nie poszukać innej lecznicy dla zabiegu, od wypowiedzi Regaty na temat lecznicy na Podleśnej http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=145665&start=1440

asia2

Post » Czw sty 08, 2015 17:06 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

Cudna i zjawiskowa ta koteczka :1luvu:
Rzuciło mi się w oko, że lunarmermaid szuka szylkretki.
Tutaj na miau jej nie namierzę, ale wyślę jej pw z dogo z linkiem do wątku.

terra

Od: Pon lip 03, 2006 16:54

Post » Pt sty 09, 2015 21:50 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

asia2 pisze:Goyka przeczytaj i zastanów się czy nie poszukać innej lecznicy dla zabiegu, od wypowiedzi Regaty na temat lecznicy na Podleśnej http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=145665&start=1440

ale jak poszukać? Ja nie mam wogóle rozeznania w temacie, a dziewczyny które zaoferowały pomoc akurat współpracują z Podleśną.. :( nie znam żadnej innej lecznicy, która miałaby umowę z gminą a do talonów wogóle nie mam dostępu :(
Obrazek

Goyka

Post » Pt sty 09, 2015 22:48 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

może byc Koteria. Trzeba tylko umówić przywiezienie kotki na okreslony dzień.

asia2

Post » Pon sty 12, 2015 0:15 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

Nie wiem co robic, pisałam do joshua_ada ale sie nie odzywa od 19grudnia wiec nie wiem czy nadal chcą pomoc tym kotom. Jutro skontaktuje sie z nią przez tel zeby wiedzieć na czym stoimy bo rudzik zginał czekając na pomoc i nie fajnie by było jakby tez dziwnie zniknęła ta 2ka mając na względzie nieprzychylność sąsiadów i ich groźby ze wywiozą koty jak nie znikną :cry: :cry: tak mi szkoda rudziaszka liczyłam ze wreszcie mu sie naprawdę uda :(
Obrazek

Goyka

Post » Pon sty 12, 2015 17:57 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

przypomnij mi czy koteczka podejdzie, da się zlapac w ręce, jest oswojona? Przepraszam że tak pytam ale zupełnie nie pamiętam co w temacie a chodzi mi o to że możesz ja złapać i zawieźć do KOterii np. Tam przetrzymają siedem dni. W tym czasie można szukac domku. Jakby co mogę pomóc złapać w klatkę. Tylko trzeba dogadać terminy.

asia2

Post » Pt sty 16, 2015 10:24 Re: PILNIE POTRZEBNE DT DLA ŚLICZNYCH KOCIAKÓW Z PIWNICY WAW

jestem wstrząśnięta :( koteczka, która przychodziła do Teściowej, matka kociaków nie żyje :( Teściowa znalazła ją dziś martwą :( wyglądała pięknie zdrowo zaokrągliła się, napewno nie chorowała :( Teściowa podejrzewa, że została otruta zabrała więc ciałko koteńki i pojechała na Grochów na sekcję zwłok , śpij spokojnie koteczko (*) błagam o pilną pomoc dla 2ki kociaków, póki jeszcze żyją :cry: :cry: :cry:

EDIT
w tej sytuacji zaczynam czarno widzieć los rudzika, :(
Obrazek

Goyka

Post » Pt sty 16, 2015 12:23 Re: PILNIE DT DLA 2 KOCIAKÓW, ICH MATKA OTRUTA (*)

Żegnaj koteczko :cry: :cry: :cry: :cry: [*]

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Goyka

Post » Pt sty 16, 2015 13:11 Re: PILNIE DT DLA 2 KOCIAKÓW, ICH MATKA OTRUTA (*)

Bardzo mi przykro . Raz ja widzialam, wiozlam ja do lecznicy na kastracje.

annakk

Od: Pt gru 07, 2012 23:04

Post » Pon sty 19, 2015 13:05 Re: PILNIE DT DLA 2 KOCIAKÓW, ICH MATKA OTRUTA (*)

Ale smutne wieści :( , bardzo mi przykro :cry: . Szkoda słów...
[*] dla Koteczki.
PS. Ja jeszcze się łudzę, że Rudzik sie odnajdzie...

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pon sty 19, 2015 14:57 Re: PILNIE DT DLA 2 KOCIAKÓW, ICH MATKA OTRUTA (*)

Goyka działasz coś z Joshua-ada?

asia2

Post » Pon sty 19, 2015 22:39 Re: PILNIE DT DLA 2 KOCIAKÓW, ICH MATKA OTRUTA (*)

Tak sorki ze sie nie odzywam ale mam sajgon w pracy i w rozjazdach jestem. Ada rozmawiała z Tesciowa i umówiły sie na przyszły tydzien. Tesciowa wczesniej nie moze bo ma kolejna rozprawę w sadzie o koty, założona za zainicjowanie łapanek kotow i ich zaginięć. Joshua_ada nie chce działać tam sama bez osoby ktora zna temat i ludzi dlatego woli poczekać aż Tesciowa bedzie mogła. Nie wiem czemu Tesciowa sie boi cos robic przed sprawa ale nie chce mi sie z nią kłócić. Sprawa napewno jest w tym tyg
Obrazek

Goyka

Post » Wto sty 20, 2015 0:13 Re: PILNIE DT DLA 2 KOCIAKÓW, ICH MATKA OTRUTA (*)

Goyka pisze:Żegnaj koteczko :cry: :cry: :cry: :cry: [*]

Obrazek

Obrazek

:cry: :cry: :cry:
Żal mi tych maleństw... :cry:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]