Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2015 15:43 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej dziewczęta! :D Mięsne wyroby z soi są bardzo dobre! Świetny zamiennik mięsa.

Jestem bardzo ciekawa Klaudia, jak porobisz te półeczki koteczkom. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 17, 2015 16:23 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Hej Basiu :)

U mnie prace nad kocimi półkami ruszyły - KOT INŻYNIER pilnuje, aby na pewno było wszystko tak jak tego chce :) Musi wszystkiego osobiście doglądać i liczyć :)
Obrazek

Naprawdę Marysia to kot-inżynier. Od początku jak u mnie jest przejawia zainteresowanie wszelkimi technikami i nawet nie to ją interesuje, że coś gdzieś się rusza tylko DLACZEGO się rusza - ona wszystko musi zrozumieć, policzyć i wyciągnąć wnioski :D Jest niesamowita :) Gdyby była ludziem poszłaby na politechnikę ;p

doczytałam zaległosci :D

Marysia z moja Rudzia mogłaby podać sobie łapki, ona uwielbia wszelkie remonty, żadne wiercenia jej nie straszą, a najlepsze są świeże wylewki :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 17, 2015 17:07 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:U rodziny m. są bliźniaki w dodatku niezbyt przystojne :/
Ja liczyłam, że jak ma być to będzie, a że nie ma to widocznie tak miało być. Szwagierka się zabezpieczała a los chciał inaczej - widocznie tak ma być :)

U mnie w rodzinie sa tylko jedne bliźnięta (ja i siostra), babci siostra miala brata blizniaka ale zmarl jako noworodek, wiec jakby nie patrzec mam jakies 50 % szansy na ciaze mnogą :ok: a z tym jakma byc to bedzie racja - mama zaszla w ciaze gdy sie zabezpieczała, dwa razy :ryk: u mjienroznie, ale dziecka nie ma :ok: :mrgreen:

No to Lolita nie nawidzi remontu, boi sie nawet otwarcia gwaltownego drzwi :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob sty 17, 2015 18:27 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

U mnie prace nad kocimi półkami ruszyły - KOT INŻYNIER pilnuje, aby na pewno było wszystko tak jak tego chce :) Musi wszystkiego osobiście doglądać i liczyć :)
Obrazek

Naprawdę Marysia to kot-inżynier. Od początku jak u mnie jest przejawia zainteresowanie wszelkimi technikami i nawet nie to ją interesuje, że coś gdzieś się rusza tylko DLACZEGO się rusza - ona wszystko musi zrozumieć, policzyć i wyciągnąć wnioski :D Jest niesamowita :) Gdyby była ludziem poszłaby na politechnikę ;p

Marysia to kierownik budowy :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob sty 17, 2015 19:33 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

No ciekawa jestem jak tam półeczki :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob sty 17, 2015 19:35 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

agusialublin pisze:

Obrazek

Marysia to kierownik budowy :ryk: :ryk:

Moja Molinda tez sie za skręcanie szafek zabiera, raz nam śrubki wynosiła :ryk:
Co tam Klaudia u Was? Jak robota idzie? :D :?:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sty 17, 2015 21:50 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej Dziewczyny :)
Robota stoi w miejscu - tj podpórki wiszą, ale jeszcze pomalowałam półkę na biało, a potem poszliśmy na marsz w sprawie zamknięcia kopalni -pewnie słyszałyście o tym co dzieje się w Bytomiu, bo w każdych wiadomościach o tym mówią. Chciałam zrobić zdjęcia i to wszystko zajęło nam pół dnia i dopiero teraz siadłam do kompa a wcześniej pomalowałam drugą stronę półeczki. Także dopiero jutro zawiśnie :)
A teraz biorę się za zdjęcia - takie okazje czynią fotografa hehe bo można sobie ćwiczyć warsztat w okropnie trudnych warunkach. Mam nadzieje że na 400 zdj będzie choć 20 jakichś ;)
To była historyczna chwila. Fotografów naliczyłam jeden co jest dziwne, ale była tv. W sumie z fotografów niezależnych to byłam chyba tylko ja. A zawsze jest nas więcej.
Ja jestem niestety przeciw kopalniom, nie ufam im, boję się że jak trafią w prywatne ręce to będą wydobywać na potęgę pod miastem. Wiele szkód wyrządziły.
Ale to co mnie niezmiennie kusi, żeby iść na wszystkie bytomskie spędy to ludzie. Normalnie czuć jedność wśród narodu. W moim mieście rodzinnym nie było czuć tej wspólnoty, tam w ogóle nie było wspólnoty, a to co się dzieje w Bytomiu jest niesamowite, zawsze mam łzy w oczach. I za to kocham Bytom, a mieszkam tu dopiero 2 lata :)
To miasto też dostało tytuł - Najmilszego miasta od Milki, pewnie kojarzycie :)
Ostatnio edytowano Sob sty 17, 2015 21:51 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 17, 2015 21:51 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

U mnie kierownikiem budowy jest Ofelia. Zawsze wszystko musi zobaczyć, sprawdzić, uwalić się akurat w kupce zmiecionego kurzu. Na szczęście narzędzi nie wynosi - najwyżej sprawdza, czy się dobrze toczą :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob sty 17, 2015 22:24 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Kciuki, żeby naj fotek było jak najwięcej!! :P :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 17, 2015 22:27 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzięki :D Zapomniałam dodać, że kupiliśmy sobie z małżem w biedronce zestaw do ping ponga ;p jutro rozkładamy stół i dajemy mecze ;p Ciekawe co na to koty, bo dziś przy rozgrzewce zrobiły oczy jak sowy i nie rozumiały co się dzieje :D

klaudiafj

Post » Sob sty 17, 2015 22:28 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:1luvu:

Kotunie śpią?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob sty 17, 2015 22:31 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Oczywiście :D Budzą się dopiero o 23.30 :D

klaudiafj

Post » Sob sty 17, 2015 22:31 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Bedą grać z Wami! Toż to przednia zabawa! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 17, 2015 22:33 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Taaak już się boję tych zdziwionych kocich spojrzeń, że ludzie zgłupieli i bawią się jak dzieci :mrgreen:

klaudiafj

Post » Sob sty 17, 2015 22:37 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Phi.. kto by się ludźmi przejmował.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]