Jejku, a ta fotka, jak trzyma tylną łapusię!
Buzi buzi buzi! 
Moderator: Estraven
<3 

kalair pisze:Kochane są maluchy, ale trzeba chodzić strożnie i mieć oczy dookoła głowy.

Moli25 pisze:kalair pisze:Kochane są maluchy, ale trzeba chodzić strożnie i mieć oczy dookoła głowy.
Twoją gromadkę też pokazałam Bożenko mojemu małżonkowi, dziś towarzyszy mi na forum![]()
Mówi ze masz piękne koty![]()
![]()

kalair pisze:Moli25 pisze:kalair pisze:Kochane są maluchy, ale trzeba chodzić strożnie i mieć oczy dookoła głowy.
Twoją gromadkę też pokazałam Bożenko mojemu małżonkowi, dziś towarzyszy mi na forum![]()
![]()
Podziękuj mu za uznanie!![]()
A tak naprawdę nie ma brzydkich kotów!![]()

sistersy25 pisze:Bożenko...pamiętam jak sie bałam by Lolity nie zdeptać:D Wiekowo taka mała nie była, ale wizualnie kropa
mieściła się w dłoni

Moli25 pisze:kalair pisze:Moli25 pisze:kalair pisze:Kochane są maluchy, ale trzeba chodzić strożnie i mieć oczy dookoła głowy.
![]()
Podziękuj mu za uznanie!![]()
A tak naprawdę nie ma brzydkich kotów!![]()
Wiemy to doskonale, My jesteśmy kociarzaminad wszystkimi wzdychamy
Moli25 pisze:My juz po wizycie księdza.
Nie postąpiliśmy wg regulaminu kościoła naszej parafii. Kota nie schowaliśmy![]()
![]()
Grzecznie leżała, zaczęła sie myc, ksiądz sie pytał co sie Jej stało.

klaudiafj pisze:ale raz miałam wizytę innych kotów i państwo tak ...kule uciekł mi wyraz... no, że mieli żądania, że kazali mi moje własne koty zamknąć w pokoju. Tak się wściekłam. Tłumaczyłam, ale nie było mowy. Zamknąć i już. Biedy Maciuś, wyleciał z nerwów z rąk. Byłam tak wściekła, że nie mogłam już o niczym myśleć, bo powód absurdalny był. I to było państwo wetów, o których tu pewnie mowa w dziale o wetach, więc boje się nawet to pisać, żeby nie było. Każdy, komu to mówiłam powiedział, że powinnam wystawić ich za drzwi. To poniżające, żebym ja musiała własne dzieci chować, bo przychodzi obcy. Oj nigdy więcej takich zagrań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Majestic-12 [Bot] i 34 gości